Güncel
Giriş Tarihi : 29-04-2020 13:13   Güncelleme : 29-04-2020 13:13

Canik Belediyesi’nden Oruca Bu Yıl Başlayan Çocuklara Ödül

Canik Belediyesi, bu yıl ilk kez oruç tutan çocukları sürpriz hediyelerle sevindirerek bir Ramazan geleneğini yaşatıyor.

Canik Belediyesi’nden Oruca Bu Yıl Başlayan Çocuklara Ödül

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ramazan ayının Canik’te her zaman bir başka güzellikte yaşandığını ancak bu yıl Covid-19 salgını nedeniyle Ramazan coşkusunun evlerde yaşanmak zorunda kalındığını ifade etti.

 

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ

Başkan Sandıkçı, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın evlerde hoşça vakit geçirebilmeleri ve evde geçirdikleri vakitleri verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak için ‘Evde Kal Kitabını Al’ kampanyası ile bin çocuğumuzu çeşitli kitaplarla buluşturduk. Ardından yine çocuklarımıza yönelik “Evde Kal Hediyeni Al Canik” kampanyamızla evinde kalan çocuklarımızın Eba Tv karşısında ders dinleme görüntülerini bizlere ulaştıran yaklaşık 5 yüz çocuğumuza derslerini aksatmadan dinlemeleri için çeşitli ödüllerle ödüllendirdik.

 

İLK KEZ ORUÇ TUTAN ÇOCUKLARIMIZI ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı açıklamasının devamında, “Şimdi ise eski bir Ramazan geleneğini yaşatmak istiyoruz. Çocuklarımıza orucun faydalarını, ramazan ayının maneviyatını yaşamaları için, hayatında ilk kez oruç tutan çocuklarımızın sahur fotolarını Twitter hesabımızdan bizlere gönderen 8-14 yaş aralığındaki bin çocuğumuzu çeşitli hediyelerle sevindireceğiz” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN