Spor
Giriş Tarihi : 07-03-2020 12:37   Güncelleme : 07-03-2020 12:37

Canik Belediyespor Özel Yetenekli Sporcusu Ali Topaloğlu Olimpiyatlara Hazırlanıyor!

Canik Belediyespor’un özel yetenekli sporcusu Ali Topaloğlu Antalya olimpiyatlarına hazırlanıyor.

Canik Belediyespor Özel Yetenekli Sporcusu Ali Topaloğlu Olimpiyatlara Hazırlanıyor!

2015 yılında Antrenörü Musa Davulcu ile spor hayatı Canik Belediyespor bünyesinde kesişen Ali Topaloğlu antrenmanlarına sıkı şekilde hazırlanıyor.

2015 yılından itibaren özel sporcular kategorisinde birçok alanda ulusal ve uluslararası yarışmalarla şampiyonlukları bulunan Milli sporcumuz Ali Topaloğlu, 29 Mart - 07 Nisan’da Antalya’nın ev sahipliğinde yapılacak Down Sendromlular Olimpiyat Oyunlarına iddialı hazırlanıyor.

 

Ali’den bir rekor daha bekliyoruz

Kendisi de bedensel engelli olan Canik Belediyespor antrenörü Milli Takım sporcusu olan Musa Davulcu, Ali Topaloğlu’nun 2016’da İtalya’da yapılan son olimpiyatta gülle atmada 10.96 ile Dünya rekoru kırarak şampiyon olduğunu belirtti. Amaçlarının Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Antalya olimpiyatlarında Dünya rekorunu geliştirecek bir atışla şampiyon olmak olduğunu söyledi.

 

Şampiyonluğumu askerlerimize armağan edeceğim

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonlukları bulunan Ali Topaloğlu ise, “Beni spora teşvik eden aileme ve hocama özellikle desteklerini daima hissettiğim Canik Belediye Başkanımız İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür ederim. Bu şampiyonada ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşı’mızı söyleterek şampiyon olup ve bu şampiyonluğumu da vatan için mücadele eden askerlerimize armağan etmek istiyorum” dedi.

 

Ali Topaloğlu bizim gülen yüzümüz

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ise spora ve sporcuya daima destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek, “ Spora ve sporcuya verdiğimiz desteğin sonuçlarını almak, Ali Topaloğlu gibi şampiyonların yetişmesi bizleri gururlandırıyor. Ali bizim spordaki gülen yüzümüz. Özel yetenekli sporcumuz Ali Topaloğlu’nun almış olduğu başarılar bize gurur verirken, diğer gençlerimize de her türlü engeline rağmen örnek oluyor. Bu da bizi fazlasıyla mutlu ediyor. 29 Mart - 07 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak Down Sendromlular Olimpiyatlarında özel sporcumuz Ali’ye başarılar diliyorum” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN