Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-05-2017 10:02   Güncelleme : 23-05-2017 10:04

Canik Müzik Okulu'ndan Muhteşem Etkinlik

Canik Belediyesi Müzik Okulu, düzenlediği Yıl Sonu programında yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergiledi, dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi.

Canik Müzik Okulu'ndan Muhteşem Etkinlik

Canik Belediyesi Müzik Okulu tarafından Canik Kültür Merkezi'nde Canik Belediyesi  Müzik Okulu tarafından düzenlenen Yıl Sonu programı yoğun ilgi gördü. Başkan Yardımcıları Alican Usta ve Hamza Abdurrahmanoğlu ile AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu'nun da yer aldığı programda, bağlama, gitar, ney, keman, ritim, piyano gibi 6 farklı alanda eğitim alan Müzik Okulu öğrencileri Şef Yavuz Özkaran idaresinde verdikleri muhteşem müzik ziyafetiyle dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

 EN ÖNEMLİ YATIRIM İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR

Konser sonunda koro üyelerini tebrik eden Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, "Belediye olarak kültür ve sanata büyük önem veriyoruz. Çünkü kültür ve sanattan yoksun bir milletin gelişmişliğinden söz edilemez. Binalar, yollar yapıyoruz, ancak eğer yaptığınız yatırımlar insana dokunmuyorsa o yatırımın pek de bir anlamı olmaz. İnsana dokunan yatırımlar yapmak lazım. Bu yatırımların başında da eğitim, kültür-sanat yatırımları yer alır. Canik Belediyesi olarak en önemli çalışmalarımızdan birisi de kültür-sanat alanında yaptıklarımızdır. Bu gün burada Müzik Okulumuz tarafından yıl boyunca yapılan çalışmaların bir kısmı sergilendi ve bizler de beğeni ile dinledik. Kısa sürede sunulan bu etkinliğin altında büyük bir özveri ve büyük bir emek var. Altyapıyı sağlam hazırlamadan bu eserler ortaya çıkmıyor.  Emeği geçen tüm hocalarımıza, başarıyla sunumlarını gerçekleştiren tüm öğrencilerimize ve onların ailelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konser sonunda Başkan Yardımcıları Alican Usta ve Hamza Abdurrahmanoğlu, Şef Yavuz Özkaran ve koro üyelerini tebrik ederek belge ve çiçek verdi.

 

 

adminadmin