Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-06-2019 11:08   Güncelleme : 25-06-2019 11:08

Canik TP9 2019'un En İyisi Seçildi

Samsun'da üretilen milli tabanca CANİK TP9 Elite Combat, ABD’de düzenlenen "Yılın Ateşli Silahlar Endüstrisi Takım Yarışması ve Ateşli Silahlar Endüstrisi Tercih Ödülleri" etkinliğinde, 2019’un en iyi tabancası seçildi.

Canik TP9 2019'un En İyisi Seçildi

CANİK TP9 Elite Combat, ABD’de bulunan Rockcastle Shooting Center (Rockcastle Atış Merkezi) tarafından düzenlenen, Annual Firearms Industry Team Challenge and Firearms Industry Choice Awards (Yılın Ateşli Silahlar Endüstrisi Takım Yarışması ve Ateşli Silahlar Endüstrisi Tercih Ödülleri) etkinliğinde, 2019’un En İyi Tabancası seçildi. Samsun Yurt Savunma (SYS), gelişmeyi, 20 Haziran’da, sosyal medya hesaplarından duyurdu.

TP9 Elite Combat, ödüle; silah ustaları, atış alanı sahipleri, pazarlamacılar, distribütörler, amatör atıcılar, kolluk kuvvetleri ve askeri personelden oluşan profesyonel bir ekibin yaptığı değerlendirme sonucunda layık görüldü.

TP9 Elite Combat, Özellikleriyle dikkat çekiyor

SYS’nin CANİK markası adı altında ürettiği TP9 Elite Combat tabancasında; polimer gövde, iğne ateşleme mekanizması, tek hareket tetik mekanizması ve pazarda en çok bulunan holografik optiklerin silaha montajını sağlayan 4 ayrı tip arayüz bulunuyor.

9×19 mm çapındaki tabanca, aşınma ve korozyon direncinin azami seviyeye çıkartılması için Tenifer ve Tenifer üzeri Cerakote® ile kaplanıyor. Silahın atış kontrol parçalarının tamamının kaplaması ise kullanıcıya kusursuz bir atış hassasiyeti sağlaması amacıyla nikelden yapılıyor. Kutu içeriği ise tüketicinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak en üst seviyede tutuluyor.

Kaynak: milscint

adminadmin