Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 15-08-2014 12:09   Güncelleme : 15-08-2014 12:09

CANİKLİ ATICILARDAN BÜYÜK BAŞARI

Canik Belediyespor Havalı Tabanca Atış Takımı, Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde etti. Şampiyon sporcular başarılarını Başkan Osman Genç’le kutladı.

CANİKLİ ATICILARDAN BÜYÜK BAŞARI

Mersin’de yapılan Türkiye Şampiyonası’nda Yıldız Bayanlar Kategorisinde Türkiye 3.’sü olan Havalı Tabanca Atış Takımı sporcuları, Avcılık ve Atıcılık İl Temsilcisi olan antrenörleri Turgay Saat ile birlikte Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i makamında ziyaret etti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Başkan Genç, başarılı sporcuları ve antrenör Saat’i tebrik ederken, sporcular elde ettikleri üçüncülüğü kendilerine destek veren Başkan Genç’e armağan etti.

SPORDA ÖNCÜ BELEDİYE

Sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini belirten Başkan Genç, Canik Belediyesi olarak spor alanında öncü olduklarını belirterek, “Sporcularımızın elde ettiği başarılar bizleri onurlandırmaktadır. Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimiz gençlerimiz için büyük bir imkan. Yüzlerce sporcumuz burada spor yapma imkanı bulurken, kendilerine sağlamış olduğumuz bu imkan sayesinde ulusal ve uluslararası başarılar elde etmektedir” dedi.

SAMSUN’UN GURURLARI

Canik Belediyespor’un adından söz ettiren bir kulüp olduğuna da işaret eden Genç, “Bayan Basketbol Takımımız 1. Lig’de şehrimizin adını duyurmaktadır. Yine sporcularımız ulusal ve uluslararası arenalarda boy göstererek şehrimizin gururu olmaktadır. Bu bakımdan spora destek vererek çok önemli bir hizmet yaptığımıza inanıyorum. Genç sporcularımızın bundan sonra da daha büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

İSPANYA’DA SAMSUN’U TEMSİL EDECEK

Kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Genç’e teşekkür eden antrenör Turgay Saat de, Canik Belediyespor bünyesindeki Yiğit can Saat’in 5-20 Eylül 2014 tarihleri arasında İspanya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda Samsun’u temsil edeceğini söyledi. Ayrıca antrenör Turgay Saat, Başkan Genç’e atıcılığa vermiş olduğu katkılardan ötürü Atatürk’ün tablosunu hediye etti.

 

adminadmin