Güncel
Giriş Tarihi : 26-06-2017 09:23   Güncelleme : 26-06-2017 09:23

Canik'te Bayram Coşkusu

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde devlet ile millet kaynaştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın da katıldığı törende, bayram heyecanı yaşandı.

Canik'te Bayram Coşkusu

Canik Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Bayramlaşma Töreni Canik Belediyesi Hizmet Binası'nda yapıldı. Yoğun ilginin olduğu törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın yanısıra Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

'BÜYÜKLERİMİZİ UNUTMAYALIM'

Bayramlaşma töreninde konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, vatandaşların bayramlarını kutlayarak, "Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Temennimiz, bayramların dünyanın her köşesinde bayram gibi yaşanmasıdır. Ramazan Bayramı, dünyada özlediğimiz huzur ve barış ortamını bir an önce getirir. Bayramın birinci gününde büyüklerimizin unutulmamasını rica ediyorum. Bayram sevincimizi onlarla paylaşalım. Sevdiklerinizle beraber, sağlıklı, mutlu, ağız tadıyla bir bayram geçirmenizi diliyorum" diye konuştu.

'GÖNÜLLERİ DE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ'

Canik Belediyesi olarak fiziki dönüşümün yanısıra gönüllerin de dönüşümünü sağladıklarını belirten Başkan Genç, "Biz şehrimizi daha ileriye götürme çabası içerisinde sadece bir fiziki dönüşüm değil, gönüllerin, zihniyetlerin de dönüşümünü sağlıyoruz. Bunu yaparken bize katkı sağlayan siyasetçilerimize, teşkilatımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da hem Samsun'umuza hem Türkiye'mize çok daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

'BÜYÜK BİR AİLEYİZ'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da, Canik halkıyla birlikte olmayla mutluluk duyduğunu belirterek, "Şükürler olsun ki, millet olma irademizi diri tutan, birlik, beraberlik, kardeşlik duygularımızı pekiştiren, bir Ramazan Bayramı'na daha ulaşmış bulunuyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Ramazan ayını hep birlikte idrak ettik. Ülkemiz için sadece biz yöneticilere değil, herkese sorumluluk düşüyor. Bir insan çok şeyi değiştirebilir. Bunu 15 Temmuz’da kendisini vatanı için feda eden Ömer Halisdemir kardeşimiz gösterdi. 15 Temmuz öncesi Ömer Halisdemir'i kimse tanımıyordu, ancak 15 Temmuz sonrası aziz şehidimizi tanımayan yok. Dolayısıyla şehrimizi, ülkemizi daha ileriye götürme noktasında herkese görev düşüyor" ifadelerini kullandı.

BİRLİK-BERABERLİK ÖRNEĞİ

AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler ise, yaptıkları konuşmada vatandaşların bayramını kutlarken, "Hep beraber millet olarak, inananlar olarak Ramazan Bayramı'na kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz bir aileyiz. Allah bu büyük ailenin birliğini ve dirliğini bozmasın" dedi. Bayramlaşma programında, konuşmaların ardından vatandaşlar ve protokol üyeleri bayramlaştı. Çocukların yakın ilgi gösterdiği Başkan Osman Genç, miniklere çeşitli hediyeler verdi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN