Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-11-2019 11:26   Güncelleme : 09-11-2019 11:26

Canik’te Mahalle Buluşmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Canik’te Mahalle Buluşmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

​Canik belediyesi tarafından başlatılan” Başkan Mahallemde” buluşmaların yedincisi belediye evleri mahallesinde gerçekleştirildi. Canik belediye başkanı İbrahim Sandıkçı’nın yanı sıra mahalle muhtarı Rıfat Öktem,  Ak parti teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Adem Çakır,  Ak parti yerel yönetimlerden sorumlu Başkan yardımcısı Nihat Gönen, Ak Parti Canik ilçe kadın kolları başkanı Gülay Korucu, Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Cuma namazı sonrası yapılan programda vatandaşlar, mahallelerinde yaşadıkları sorunlar ile ilgili dertlerini bizzat belediye başkanı İbrahim Sandıkçı ya ileterek çözüm sürecinin daha hızlı yerine getirildiği söyleyerek bundan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ

Başkan Sandıkçı; “ Seçimden önce söz verdiğimiz gibi sokakta,  tramvayda, pazarda, camide vatandaşla iç içe bir anlayışta olacağız. İstişareden asla taviz vermeyeceğiz. Ben yaptım oldu değil “BİZ”  ifadesini sıklıkla kullanacağız. Çalışmaları yerinde takip ederek sorunların çözümünü hızlandırmak vatandaşla birebir muhatap olarak samimi bir dille dertlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Halkımızın, başlatmış olduğumuz  “Başkan Mahallemde” projesine göstermiş oldukları ilgi ve teveccühe çok teşekkür ederim” dedi.

MOBİL EKİP

 İbrahim Sandıkçı; “ bizler ilçemiz ile ilgili ivedilik gerektiren çalışmalarda daha planlı hareket etmek adına mobil ekip kurarak sorunlara hızlı bir şekilde reaksiyon gösteriyoruz.  Bu kapsamda başkan mahallende buluşmalarını önemsiyor ve kendi yönetimimiz süresince de bu projeye devam edeceğiz” dedi.

İlçemize yapımına başlanan veya planlaması yapılan projelere vatandaşlarla paylaşan Başkan Sandıkçı; “Bunlar daha başlangıç. Elele gönül gönüle yılmadan ilçemize en doğru faydalı projeleri kazandıracağız.” dedi.

adminadmin