Analiz
Giriş Tarihi : 13-01-2014 17:55   Güncelleme : 13-01-2014 17:55

CANİK’TE MUHALEFET BİZDEN ÇEKİNİR

AK Parti Canik Belediye Başkan A.Adayı İbrahim Sandıkçı’dan muhalefete gözdağı Canik’te muhalefet bizden çekinir diyen AK Parti Samsun 2.Dönem Merkez İlçe Başkanı AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sandıkçı ‘seçim çalışmalarında edindiğimiz bilgiler, bizim adaylığımızda gezici oyların tümünün AK Parti’ye geleceğidir’ Dedi…

CANİK’TE MUHALEFET BİZDEN ÇEKİNİR
Sandıkçı şunları kaydetti;

Canik hazır hedef r oy parolasıyla 70 gündür sahada seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretler kapsamında yüzlerce vatandaşımızla sohbet etme imkanı bulduk. Canik’in geleceği hakkında uzun uzun istişareler yaptık. Canik’li hemşerilerimizin seçimlerde nasıl bir tavır izleyeceklerini, eğilimlerini, tepkilerini, vazgeçilmez olan tutumlarını tahlil etme şansımız oldu.

Şunu çok rahat söyleyebilirim ki bizim adaylığımızda, AK Parti Canik’te yerel seçim tarihinin en yüksek oyunu alacaktır.

Muhalefet partilerinin de, bu durumu sahada çok rahat gözlemlediği kanaatini taşıyoruz.

Biz diyoruz ki, muhalefet partileri de, çok oy alacağımızın endişesini taşıyanlarda bizden çekinir.

Bizim teşkilatçı bir yapımız var, atacağımız her adımın, yapacağımız her çalışmanın daha önceden detaylı planlamasını yaparız.

Kendi durumumuzu analiz etme açısından bizlerde anketler yaptırdık. Kendi yaptırdığımız anketlerin sonucuna göre, bizim adaylığımızda yüzer/ gezer oyların sekteye uğramadan AK Partiye geleceğinin müjdesini vermek istiyorum.
Allah nasip eder bu kutsal görev bize tevdi edilirse, Canik’i her alanda büyültmenin, Canik’li hemşerilerimin itibarını her alanda yüceltmenin samimi gayreti içinde olacağız.
Canik’in huzurunu, istikrarını, refah ve güvenliğini, en önemlisi de kardeşliğini pekiştirmek için önemli adımlar atacağız.

En başından itibaren Canik’li hemşerilerimin her alanda en iyisini hak ettiğinin anlayışıyla hareket edeceğiz.

Canik, Büyük Selçuklu Devlet’inin Osmanlı Cihan Devlet’inin bakiyesi üzerine kurulmuştur, Selçuklu’nun, Osmanlı’nın mirasını, birikimini, en önemlisi de o ruh ve heyecanı yüreklerinde taşıyan, Canik ilçesinin vatandaşlarıyız.

Her işimizde, her hareketimizde, omuzlarımızda ve kalbimizde taşıdığımız bu ruh, bu miras ve bu misyon ile hareket edip Canik’i İktidarımızın belirlediği 2023 vizyonuna hazırlayacağız” Dedi…
adminadmin