Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-04-2020 13:08   Güncelleme : 22-04-2020 13:08

Canik’te Sokağa Çıkma Yasağı Öncesi Hazırlıklar Tamam!

Canik Belediyesi, salgın hastalık tedbirleri kapsamında 23-26 Nisan tarihleri arasında uygulanacak sokağa çıkma yasağıyla birlikte vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için gerekli tedbirlerini aldı.

Canik’te Sokağa Çıkma Yasağı Öncesi Hazırlıklar Tamam!

31 ilde 22 Nisan Çarşamba gecesi saat 24.00’ten itibaren 26 Nisan Pazar gecesi saat 24.00’e kadar alınan sokağa çıkma yasağının duyurulmasının ardından Canik Belediyesi gerekli çalışmalara başladı. Belediye, ilçe halkının olumsuzluk yaşamaması için hazırlıklarını tamamladı.

 

SİZ EVDE KALIN BİZ HİZMETİNİZDEYİZ

Dört günlük sokağa çıkma yasağı kapsamı içerisinde evlerinde olacak olan vatandaşlara çağrı yapan Sandıkçı, “Sizler lütfen evlerinizde kalın, sağlıklı kalın. Acil durumlarınızda devletin her kademesi ve bizler belediye olarak yanınızda olacağız” dedi.

 

7/24 BİZLERİ ARAYABİLİRSİNİZ

Sandıkçı, “Vatandaşlarımız günün her saati 444 55 90 telefon hattından ve sosyal medya hesaplarımızdan bizlere rahatlıkla ulaşabilir, derdini bildirebilir. Bizlere ulaşan her vatandaşımızın derdine derman olmaya, ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

 

GÜZEL GÜNLERE ÇOK YAKINDA KAVUŞACAĞIZ

Günlerdir evlerinde kalan yaşlılarımızın ve çocuklarımızın zor günler yaşadığını biliyoruz diyen başkan Sandıkçı, “23 Nisan ve Ramazan-ı Şerif’in de evde karşılanacak olması evde kalan insanlarımızın sıkılmasına bunalmasına neden olabilir ama unutmayalım ki alınan bu önlemler ülkemizin geleceği ve sizlerin sağlığı içindir. Devletimizin uyarılarına uyarak inşallah çok yakın zamanda salgın riskini yok edip eski günlerimize döneceğiz. Sağlıklı kalmak için hep birlikte biraz daha sabır göstermeliyiz” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN