Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-04-2017 08:55   Güncelleme : 25-04-2017 08:55

Canik’ten 2023’e Yüzde 72 İle Destek

Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile haftaya toplantı yaparak başlayan Başkan Genç, ” Tarihi referandumun ardından Türkiye’de yeni bir dönem başladı. İlçemizin, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Canik’ten 2023’e Yüzde 72 İle Destek

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, her hafta başında başkan yardımcıları ve birim müdürleri toplanarak yapılan çalışmaları, proje ve yatırımları masaya yatırıyor. 13 yıldır her pazartesi günü düzenli olarak gerçekleştirilen Müdürler Toplantısı bu hafta başında da düzenlendi. Başkan Osman Genç’in başkan yardımcıları ve birim müdürlerini dinlediği toplantıda, yürütülen rutin hizmetlerin yanında, yakın gelecekte yapılması planlanan projeler de görüşüldü.

YENİ TÜRKİYE’YE KAPI AÇAN TÜM HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

16 Nisan’da tarihi bir seçimden millet olarak zaferle ayrıldıklarını ifade eden Başkan Genç, ”İlk defa sivil siyaset eliyle yönetim sisteminin değiştirildiği 16 Nisan tüm Türkiye'nin zaferidir. Halk oylamasının kazananı Türkiye'dir, Türk Milletidir. Hemşehrilerimiz ilçemiz Canik’te, teşkilatımızla birlikte yaptığımız çalışmaların, harcadığımız emeklerin karşılığını verdi. % 72 Evet oyu ile Canik olarak ülkemizin 2023, 2053, 2071 hedeflerine destek verdik” dedi.

ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ürettikleri kadar kıymetli olduklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” Canik Belediyesi olarak şehrimizin ve ülkemizin sorunları için her zaman çözüm ürettik. Elimizi taşın altına koymaktan hiçbir zaman yüksünmedik. 16 Nisan referandumunda evet diyerek ülkemizin geleceğini şekillendiren bu aziz ve kahraman milletimize ne kadar hizmet azdır. Artık Yeni Türkiye vardır. Yeni Türkiye'de istikrar, güven olacak. Bizler de Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmek için hemşehrilerimizle omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz “dedi.

CANİK BELEDİYESİ ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Canik’te % 72’lik desteğin arkasındaki bir başka gücün de Canik Belediyesi çalışanları olduğunu ifade eden Başkan Genç, ” Referandum süreci boyunca gerek teşkilatımızla, gerekse işçisinden, memuruna tüm belediye çalışanlarımızla bir olduk, beraber olduk. Bu süreçte belediyemizin yapmış olduğu projelerin açılışlarını gerçekleştirdik, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Canik’te % 72 oy oranını yakalamamızda emeği olan Başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz, işçimiz, memurumuz tüm Canik Belediyesi ailemize de ayrıca teşekkür ediyorum “dedi.    

 

 

adminadmin