Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-06-2017 08:37   Güncelleme : 21-06-2017 08:37

Canik'ten Çifte Yaz Kursu

Canik Belediyesi, öğrencilerin dolu dolu bir yaz tatili geçirmesi için "Yaz Etkinlikleri" kapsamında bu yıl da iki ayrı kurs düzenliyor. Çocukların hem fiziksel hem de manevi gelişimlerini sağlayacak Yaz Spor Okulu ve Canik Yaz Okulu kayıtları devam ediyor. Yaz Okulu öğrencilerini ziyaret eden Başkan Genç, “Bütün çocuk ve gençlerimizi Yaz Okullarına bekliyoruz” dedi.

Canik'ten Çifte Yaz Kursu

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde "Yaz Spor Okulu" düzenleyen Canik Belediyesi, yaz mevsimi boyunca alternatif etkinliklerle öğrencilere ve büyüklere hitap eden kurslara da imza atıyor. Karadeniz'in en büyük eğitim kampüsü olan Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nde 2017 Yaz Etkinlikleri çerçevesinde bu yıl da kurslar düzenleniyor. 7'den 70'e herkesin Kur'an-ı Kerim öğrenebileceği kurslarda İngilizce, resim, değerler eğitimi, güzel Kur’an okuma, sağlıklı yaşam, kitap okuma, ilmihal ve siyer derslerinin yanısıra, Müzik Okulu dahilinde keman, bağlama, piyano, ney, gitar, diksiyon dersleri de verilecek.

HEM EĞİTİM HEM SPOR

Herkesin katılabileceği kurslarda alanlarında uzman öğretmenler görev yapacak. Kayıtların devam ettiği kurslara katılmak isteyenler başvurularını Canik Belediyesi Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'ne yapabilecek. Çocuk ve gençler aynı zamanda Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek Yaz Spor Okulu'nda da spor eğitimi alabilecek. Çocuk ve gençler, Yaz Spor Okulu'nda yaz boyunca futbol, voleybol, masa tenisi, judo, satranç, taekwondo, güreş, basketbol, boks, badminton eğitimleri alabilecek.

KURSLAR ÜCRETSİZ

Canik Belediyesi olarak eğitimin her alanında olmayı bir sorumluluk olarak gördüklerini belirten Başkan Osman Genç, "Bizim için eğitim olmazsa olmaz. Bu bakımdan eğitime yatırım yapmayı, çocukları, insanlarımızı eğitimle buluşturmayı geleceğimiz adına önemsiyoruz. Hayatın her alanına ve her yaştan insana hitap eden Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsümüz yaz mevsimi boyunca da insanlarımıza hizmet verecek. Yani Canik'te yaz mevsiminin de dolu dolu geçmesini arzuladık. Bu bakımdan düzenlediğimiz kurslarımıza isteyen herkes ücretsiz olarak katılabilir" dedi.

adminadmin