Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-09-2017 12:06   Güncelleme : 19-09-2017 12:06

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar Eğitime Ve Gençlere Yatırım Yapıyoruz

Çarşamba ilçesinde 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı açılış töreni Dikbıyık İlkokulunda gerçekleştirildi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar  Eğitime Ve Gençlere Yatırım Yapıyoruz

 

Çarşamba’da 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı, Dikbıyık İlkokulunda düzenlenen açılış töreni ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden törende, öğrencilerin hazırladığı halk oyunları ve dans gösterileri izleyenlerin coşkulu anlar yaşamasına neden oldu.

Törende bir konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “İnsan diğer canlılardan farklı olarak hayatın içine doğuyor, hayata ayak uydurabilmesi ve devamlılığını sağlayabilmesi için kendini geliştirmesi gerekiyor. Bunun en önemli kısmı da eğitimden, eğitim-öğretim faaliyetlerinden geçer.  Belediye olarak eğitim faaliyetlerine ve gençlere yatırım yaparak bunun farkındalığını oluşturmayı hedefliyoruz. Bu vesileyle yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenciler için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı açılış törenine Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ve İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Ramazan Ünal ile birlikte birçok öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

adminadmin