Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-11-2017 09:19   Güncelleme : 06-11-2017 09:19

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar Öğrencilerle Buluştu

Ondokuz Mayıs Üniversite Öğrenci Konseyi ve Çarşamba Belediyesi işbirliğiyle Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde öğrenim gören öğrenciler ile bir araya geldi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar Öğrencilerle Buluştu

Çarşamba'da düzenlenen akşam yemeği programına,  Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi ve Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

ÇARŞAMBA İKİNCİ BÜYÜK KAMPÜS OLDU

Programda bir konuşması yapan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü 7 yıl gibi kısa bir sürede merkez kampüsten sonra en büyük kampüs oldu. Kampüs alanını artırırken eğitim kalitesini de artırmak için üniversitemizin değerli öğretim üyeleri ile birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediye olarak ilçemizde eğitim gören öğrencilerimizin hayatını kolaylaştırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Davetimize icabet eden kaymakamımıza, başsavcımıza, rektör danışmanımıza, dekan yardımcılarımıza ve öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı, yönetimi ve öğrenciler de Başkan Dündar’a yükseköğretime verdiği destekten ve yapılan bu tür organizasyonlar için teşekkür ettiklerini belirtti. Akşam Yemeği Programına, Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç.Dr. Ahmet Oktan ve Yrd. Doç. Dr. Sinan Kaya, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Ramazan Katoğlu, KYK İlçe Müdürü Ali Kemal Keskin, konsey yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN