Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-11-2019 08:56   Güncelleme : 28-11-2019 08:56

Çarşamba Dernekler Federasyonu ÇADEF Bu 845 Çocuğu Giydirdi!

Merkezi İstanbul’da bulunan ÇADEF Çarşamba Dernekler Federasyonu Bu yıl 6.cısını düzenlediği çocuklar üşümesin kampanyası ile Çarşamba, Salıpazarı, Ayvacık ilçeleri ve Batman Beşiri ilçesinde 845 çocuk giydirerek sosyal sorumluluk projesini devam ettirdi.

Çarşamba Dernekler Federasyonu ÇADEF Bu 845 Çocuğu Giydirdi!

  Çoğunluğunun İstanbul’da yaşayan Çarşambalıların oluşturduğu 17 dernekten oluşan ÇADEF Yönetim Kurulu üyeleri, 25 Kasım günü Çarşamba öğretmenevinde yaptıkları dağıtım töreni ile Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık Vakıf ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine getirmiş oldukları malzemeleri teslim ettiler.

Federasyon başkanı Hayati Sözen “bu sene 6.cısını düzenlediğimiz Çocuklar Üşümesin kampanyamız artık ülkemizde bir marka olmuştur. İstanbul, Ankara ve Bursa’da yaşayan Çarşambalıların katkıları dışında bu sene ayrıca kampanyamıza yurt dışında Avusturya, Hollanda ve Almanya’da yaşayan Samsunlular da katkı verdiler, 1700 parça giyecek temin ettik ve memleketimize getirdik. Böylece 845 çocuğumuzun bot ve mont ihtiyacını karşıladık. Bu seneki sosyal sorumluluk projemizin ayrıca bir özelliği de bir Samsunlu öğretmenimizin görev yaptığı Batman Beşiri ilçesi Durak ilkokulundaki 45 çocuğu da giydirmemiz oldu. Seneye ülkemizin değişik okullarını da bu projeye katacağız.” diye konuştu. İstanbul’dan 15 dernek başkanı ile birlikte Samsun’a gelen Çarşamba Dernekler Federasyonunun malzemelerinin dağıtım törenine üç ilçenin (Salıpazarı, Çarşamba, Ayvacık) Kaymakamları ve Belediye başkanları da katıldı.

adminadmin