Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-12-2016 10:31   Güncelleme : 08-12-2016 10:31

Çarşamba’da Adalet Sarayı’nın yanına Saski sarayı!

CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, CHP Çarşamba İlçe Bakanlığı'nca düzenlenen İlçe danışma kurulu toplantısına katıldı.

Çarşamba’da Adalet Sarayı’nın yanına Saski sarayı!

Samsun Haber - CHP Samsun İl Yöneticileri Alican Akdağ, Nalan Çilingir, Filiz Öztopal, Tarık Özkan, Ayşe Albayrak, Selçuk Alkan, Yaşar Turan, Ahmet Orhan, Fuat Baysal ve Hatice Özer ile birlikte toplantıya katılan Akcagöz, " Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba' da bir SASKİ binası yapıyor. Tam Adliye'nin dibinde. Bu kadar büyük binaya ihtiyaç var mıydı, yok muydu? Kimseye bir şey sordukları yok. Asıl önemli olan, SASKİ binası Adliyeden daha büyük, daha muazzam. Adliye binasının üzerinde Adalet Sarayı yazıyor. Bu görüntüye göre SASKİ binasının üzerine SASKİ Sarayı yazmak daha doğru olur. Asıl saray gibi duran, SASKİ binası. Acaba Yusuf Ziya Yılmaz, topluma bir mesaj mı vermek istiyor? " dedi.

Samsun'da, kirli bir ispiyon sürecinin işlediğini dile getiren Tufan Akcagöz, " Kim suçlu, kim değil; o ayrı mesele. Buna Mahkeme karar verir. Ama bu süreci fırsat bilenler var. Onu görüyoruz. Atakum Belediyesi'nde, demokrat kişiliğine kefil olduğumuz arkadaşlarımız var. Bunların Fetö ile ne alakası olabilir? Bu kirli istihbaratı kim verdi? Bu arkadaşlarımızı görevlerinden kim ihraç ettirdi? Bu kirli istihbarat, Atakum Belediyesi'nden mi çıktı? Bunun hesabını birileri mutlaka vermeli. Bugün değilse yarın bunun hesabını mutlaka verecekler. Susarak, duymazdan gelerek sorumluluktan kurtulamayacaklar. " diye konuştu. 

adminadmin