Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-12-2014 17:00   Güncelleme : 05-12-2014 17:00

ÇARŞAMBALI HAYIRSEVERLER BİR ARADA

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, hayırseverler Mustafa Kemal Güneşdoğdu ve Mahmut Bulutoğlu ile birlikte ilçeye yeni yatırımların geleceğinin müjdesini verdi

ÇARŞAMBALI HAYIRSEVERLER BİR ARADA
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, hayırseverler Mustafa Kemal Güneşdoğdu ve Mahmut Bulutoğlu ile birlikte ilçeye yeni yatırımların geleceğinin müjdesini verdi.
Çarşambalı Hayırseverler Mustafa Kemal Güneşdoğdu ve Mahmut Bulutoğlu’nu ilçe de ağırlayan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Çarşamba’nın değerine değer katan iki değerli insanla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
“ÇARŞAMBA’NIN DEĞERİNE DEĞER KATIYORLAR”
Hayırseverler Güneşdoğdu ve Bulutoğlu’nun Çarşamba’ya hizmete devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Aynı zamanda iki eski dost olan Sayın Güneşdoğdu ve Bulutoğlu ile birlikte bugün ilçemize yapmayı planladığımız yeni yatımları konuştuk. Bu iki değerli insan, yaptıklarıyla şehrimizin değerine değer kattılar. İlçemizin bir üniversite şehri olması yolunda en büyük destekçisi olan Sayın Güneşdoğdu, Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Sosyal Bilimler Fakültesi’ni şehrimize kazandırmıştır. Sayın Mahmut Bulutoğlu ise cami ve okul yaptırarak ilçemizin kalkınmasına katkı sağlamışlardır. Bu iki insan şehrimize hizmet etmeye devam edecekler. Kendilerine minnettarız” diye konuştu.
adminadmin