Teknoloji
Giriş Tarihi : 13-06-2018 17:47   Güncelleme : 13-06-2018 17:47

Casus Uygulamalar ile Sevdiklerinizi Korumanın 3 Yeni ve Kolay Yöntemi

En yüksek değerlendirme notu alan bazı takip uygulamaları sizin için listeledik.

Casus Uygulamalar ile Sevdiklerinizi Korumanın 3 Yeni ve Kolay Yöntemi

Şimdilerde dünya birçok insanın keyif duyduğu yalanlara ve hilelere ev sahipliği yapıyor ama bundan memnun olmayanlar da var. Yalanlar ve hileler bir sürü insanın eğlence kaynağı ama bunlar bazılarını derinden sarsabiliyor.

Hızlı değişen teknoloji, insanlara, evlatları, eşleri, aileleri ve dostları gibi önemsediklerini takip edebilmesine, onlara göz kulak olmasına yardımcı oluyor.

Takip etmeyi planladığınız kişiyi izlemeniz için farklı yollar var ve takip yazılımları kullanmak göz önüne alındığında en geçerli çözümlerden biri.

En yüksek değerlendirme notu alan bazı takip uygulamaları sizin için listeledik.

# 1 MobiStealth

Kullanım açısından sunduğu kolaylık ve geçmiş bilgiler de dahil olmak üzere yeni veriler de öğrenmenize yardımcı oluyor. Adına baktığınızda dahi gizliliği ne kadar önemsediği ortaya çıkıyor. Çünkü takip edilen cihazın sahibini hiçbir şeyden haberi olmadan sessiz sedasız takip edebiliyor.

Yapılan etkinlikleri detaylı bilgiler ile birlikte bir hesap aracılığıyla çevrimiçi olarak kullanıcıya aktarıyor. Tek yapmanız gereken bir hesap açıp, giriş yapmanız. Hemen bilgileri takip etmeye başlıyorsunuz.

En belirgin faydalarına değinecek olursak: kendini gizleme yeteneği, kolay kullanım, çağrı takibi, Skype, WhatsApp, SMS, IM uygulamalarını izleme ve diğer özellikleri ile çeşitli verileri toplayabiliyor.

Olumsuz yönlerine bakacak olursak pek çok takip yazılımının veya uygulamasının sahip olduğu gelişmiş takip özelliklerine maalesef sahip değil.

# 2 mSpy

En iyi takip programı olarak sayılabilecek mSpy çok gelişmiş özelliklere sahip. İşverenler, eşler ve aileler tarafından değer verdiklerini korumak adına sıklıkla tercih ediliyor. iOS ve Android uyumu, genişletilebilen pencereler ile kullanıcıları memnun edecek, müşteri memnuniyetini esas alan bir hizmet anlayışına sahip.

Yazılım, çağrı süresi, kimlik, tarih ve saat bilgileri de dahil olmak üzere kesintisiz bir şekilde çağrı kayıtlarını almanıza, geçmiş çağrılara bakmanıza yardım ediyor. Özellikle Snapchat, Viber, Facebook ve WhatsApp gibi anlık mesajlaşma uygulamaları ile yapılan konuşmalara göz atılmasını sağlıyor.

Tuş vuruşu kaydetme özelliği ile mSpy hedef cihazın yanı sıra kişisel şifreleri, yazışmaları ve e-postaları da denetlemenize olanak sunuyor. Üstelik coğrafi çevreleme de yapabilirsiniz. Bu sayede yasak ve izinli bölgeler belirleyip, bu bölgelere gidilmesi durumunda uyarı mesajı atabiliyorsunuz.

# 3 The TruthSpy

Fiyat konusundaki uygunluğu ve Android 2.2 ve 5.0 üzeri cihazlarda sorunsuz çalışabilen abonelik paketleri ile takip hizmeti sağlıyor.

Belli başlı özellikleri, gizli modu ve takip edilen cihaza hızlı erişimidir. Bu uygulamada konum bulucu, mesaj takipçisi, video ve fotoğrafların görüntülenmesi gibi gelişmiş özellikleri bulabilirsiniz. TruthsSpy sosyal ağ hareketlerini ve geçmiş İnternet dolaşımlarını da rahatlıkla takip eder.

Esnek yapısı hedef cihazda video ve ses kayıtlarının yapılmasını sağlar ve SMS ile gönderilen komutlar ve denetim paneli aracılığıyla uzaktan bunlara olan erişimi kısıtlayabilir.

Diğer birçok uygulamada görebileceğiniz tuş vuruşu kaydedici aracılığıyla hedef cihazı izleyebilir ve şifreler gibi önemli verileri kontrol edebilirsiniz. Cihazla herhangi bir izin verilmeyen veriye veya web sitesine ulaşılması durumunda uyarı gönderebilirsiniz.

Sevdiklerinizi koruyabilmek adına Takip Uygulaması kullanıyor musunuz?

adminadmin