Spor
Giriş Tarihi : 24-09-2015 19:00   Güncelleme : 24-09-2015 19:00

Çaykur Rizespor'da bayramlaşma

RİZE (AA) - Çaykur Rizespor'da bayramlaşma töreni düzenlendi

Çaykur Rizespor'da bayramlaşma

RİZE (AA) - Çaykur Rizespor'da bayramlaşma töreni düzenlendi.

Mehmet Cengiz Tesislerindeki bayramlaşma programına Çaykur Rizespor İdari Koordinatörü Ensar Halitağaoğlu, teknik direktör Hikmet Karaman, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli katıldı.

Karaman, tören sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramların dayanışmayı artıran önemli günler olduğunu, yerli ve yabancı oyuncuların sosyal, dini ve kültürel  yönden birbirlerini tanımalarını sağladığını belirtti.

Türkiye'de son dönemde yaşanan olayların futbolda birlik ve beraberliği artırdığını ifade eden Karaman, "Ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylar nedeniyle birlik ve beraberlik son derece önemli. Bu bayramın birlik ve beraberliğimizi artırmasını temenni ediyoruz" dedi.

Dünyada yıllardır çeşitli nedenlerle savaşların devam ettiğinin altını çizen Karaman, "Maalesef son bulmuyor ve böyle de devam edecek. Bu yaşam içerisinde bir yer almak da önemli. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti orada da sağlam bir şekilde yerini alır. Kargaşa ve çıkan olaylara rağmen bu ve gelecek nesil, geçmişten ders alarak geleceğe güvenli bir şekilde bakar" ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Sercan Kaya'da Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, sezon boyunca yarışacak takımlara başarılar diledi.

Antalyaspor karşısında alınan 5-1'lik farklı galibiyetin bayram öncesi morallerini yükselttiğini ifade eden Sercan, "Antalyaspor maçı ile erken bayram yaşadık, Kasımpaşa ile çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Kasımpaşa çok güçlü bir ekip. Zor olacağını biliyoruz. Hedefimiz bu yıl üst sıralarda yer almak. Bunun için çalışacağız" şeklinde konuştu.

 

adminadmin