Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-11-2019 09:04   Güncelleme : 19-11-2019 09:04

Cemil Deveci'nin rakı keyfi yarım kaldı!

CHP'li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ninalkol içmenin serbest olmasını istediği Yalı Kafe kitap Kafe olacak.

Cemil Deveci'nin rakı keyfi yarım kaldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi, Atakum ilçe sahilinde bulunan, Atakum Belediyesi'nin işlettiği, Yalı Kafe & Restaurant’ın bulunduğu alanın kıraathane ve kitap kafe olarak düzenlenmesine ilişkin karar aldı.

SAMSUN 18 Kasım 2019 Pazartesi 21:17 Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı 24. birleşiminin 1. oturumu bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in başkanlığında gerçekleştirildi. 34 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’nın Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yar alan Yalı Kafe & Restaurant’ın bulunduğu alanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteklediği millet kıraathanesi ve kitap kafe olarak düzenlenmesine ilişkin teklifi de karara bağlandı.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

İmar ve Bayındırlık, Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonları’nın, mülkiyeti İller Bankası A.Ş.’ye ait olan Yalı Kafe & Restaurant olduğu bölgenin kıraathane ve kitap kafe olarak düzenlenmesine ilişkin hazırladığı raporun görüşüldüğü meclis toplantısında, ilgili teklif oy birliği ile kabul edildi.

BAKANLIK BİNA YAPACAKTI

Diğer yandan bölge ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca turizm amaçlı bina yapılması düşünüldüğü ve Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nca bölgede beton kütle nitelikli bina yapılmaması için böyle bir değişikliğe gidildiği bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: diyekonustu.com - Gerçek Taraf

adminadmin