Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-01-2019 10:16   Güncelleme : 19-01-2019 10:16

Çevreci Başkan'a Pazaryerinde Sevgi Seli

Çevreci Başkan'a Pazaryerinde Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde başlatılan, "Sıfır Atık Projesi" kapsamında İlçenin Büyük Pazaryerinde vatandaşlara bez çanta dağıtımını gerçekleştiren Başkan Kılıç, büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılaştı.

"Dönüşüm seninle başlar" sloganıyla sıfır atık projesini sahiplenen Bafra Belediyesi; şehrin belirli noktaları ve okullara yerleştirdiği geri dönüşüm kutuları, Hanımlar Emek Pazarında karton poşet dağıtımın ardından İlçede bulunan Büyük Pazarda da bez çanta dağıtımını yaptı.

Başkan Kılıç tarafından yapılan bez çanta dağıtımında alış verişe gelen vatandaşlar ve pazar yerinde bulunan esnafların gösterdiği sevgi dikkat çekici boyuttaydı.

Bez çanta dağıtımında vatandaşlar ve esnaflarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Kılıç, Ülke için çok önemli olan sıfır atık projesini uzun uzun anlatarak bilgilendirmede bulundu.

Başkan Kılıç’ın büyük pazar yeri ziyaretinde Bafra Pazarcılar Odası Başkan Hüseyin Topuz’u da kendisine eşlik etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin öncülüğünde başlatılan Sıfır Atık Projesine destek amacı ile hazırladığımız bez çantalarımızı Büyük pazar yerimizde vatandaşlarımıza dağıttık. Bizlerin yanında olan Pazarcılar Odası Başkan Hüseyin Topuz ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Belediyemiz öncülüğünde Sıfır Atık projesi her geçen gün daha da ilgi ve destek topluyor. Bizler bu doğrultuda farklı çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Cumhuriyet Ortaokulu ’da E-twinning kapsamında 6 ülkeden 23 okulun katılımıyla yürütülen "Çevre İçinse Eğer, Atıkları Toplamaya Değer" projesi ile çevreye duydukları hassasiyeti verdikleri önemi ortaya koyuyorlar. Bütün bunlar Bafra’nın söz konusu projeye ne denli sahip çıktığının göstergesidir ”Dedi.

adminadmin