Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-11-2018 12:35   Güncelleme : 03-12-2018 11:08

CHP Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Bayram Çelik: Seçim çalışmalarımız 5 yıldır devam ediyor!

CHP Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Bayram Çelik: Seçim çalışmalarımız 5 yıldır devam ediyor!

CHP Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Bayram Çelik, Atakum’da 5 yıldır seçim kampanyası yürüttüklerini belirterek, Atakum’da belediye başkanlığına en yakın ismin kendisi olduğunu belirtti.

CHP’nin Atakum’da 6 aday adayının olduğunu ve her birinin belediye başkanlığı yapabilmeye liyakatli isimler olduğunu kaydeden Çelik, İYİ Parti CHP ittifakının adaylar netleştikten sonra müzakere edileceğini kaydetti.

ATAKUM’A BAYRAM GELECEK

Bu seçimlerde Atakum’u CHP’nin kazanması için şartların müsait olduğunu, iyi bir aday ve iyi bir seçim kampanyası ile sonuca ulaşılabileceğini de vurgulayarak şöyle konuştu; “ Atakum çok eskiden beridir CHP’nin kalesi durumundadır. Bu sefer Atakum’u hiç kaybetmemek üzere kazanacağız. Kazanmak için 5 yıldır sahadayız, sokak sokak dolaşıyor, geziyoruz. Son söz olarak Atakum’a CHP iktidarıyla Bayram Gelecek diyorum.”

BAYRAM ÇELİK KİMDİR

30 KASIM 1970 Samsun doğumluyum. Atakum’la ilişkim, Atakum Bölgesi Matasyon olarak bilinirken başladı. 1985 yılında Atakum Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Kimya Bölümünde lise eğitimime başladım ve Malatya İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde üniversite tahsilimi tamamladım. Ulusal ve uluslararası büyük firmalarda, mühendislik, müdürlük, genel müdürlük görevlerinde bulundum.  2009-2014 yılları arasında Atakum Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevinde bulundum. Evliyim, eşim MEB’te öğretmen. Bir erkek ve bir kız çocuk babasıyım.  

SiYASi hayatım; 1990 yılında  Malatya İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ndeki öğrencilik yıllarımda, Malatya SHP Gençlik Komisyonu Üyeliği ile başladı. Bunun haricinde Öğrenci Dernekleri, Demokratik Kitle Örgütleri, Sivil Toplum Örgütleri ve Meslek Odalarında çeşitli sorumluluklar aldım. Buradaki  hizmetlerimle emeğin, mücadelenin, siyasetin hep bir tarafında bulundum. Ve şu an Atakum Belediyesi Başkan aday adayı olmak için Atakum Belediyesindeki görevimden ayrıldım.

adminadmin