Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-02-2019 12:23   Güncelleme : 25-02-2019 12:23

CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel’in Pazarlığı CHP’yi Böldü

CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel’in Pazarlığı CHP’yi Böldü

İYİ Parti İlkadım Belediyesi Adayı Necattin Demirtaş ile gizli pazarlık yaptığı iddia edilen Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel’e partisinin tabanından ve seçmeninden büyük bir tepki yağıyor

CHP SEÇMENİ KÜSKÜN VE KIZGIN

Millet İttifakı’nın İlkadım Belediyesi Adaylığının CHP yerine İYİ Parti’ye bırakılmasının yanı sıra adayın Necattin Demirtaş olması da CHP tabanını ve seçmenini küstürdü.

İSTİFA ÇANLARI ÇALIYOR

CHP’nin İlkadım’da seçmen kitlesinin daha büyük olmasına rağmen seçmeni az olan İYİ Partiye İlkadım Belediyesi Adaylığının verilmesi Samsun İl ve İlkadım İlçe Örgütünün başarısızlığı olarak görülerek istifa söylemleri kulaklarda çınlıyor.

TÜRKEL’İN PAZARLIĞI

CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel’in İYİ Parti İlçe Başkanı ve İYİ Parti İlkadım Belediyesi Adayı Necattin Demirtaş ile Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcılığı pazarlıkları CHP’nin koltuk ve makam uğruna yok sayıldığı eski tüfek CHP’lileri kızdırdı. Türkel’in şahsi menfaatleri uğruna CHP örgütünün itibarını ayaklar altına aldığını söyleyen CHP’li seçmen çirkin pazarlıklarla gidilen yerel seçimlerde tepkilerini sandığa gitmeyerek göstereceklerini dile getiriyor.

CHP’DE DEMİRTAŞ SANCISI

Samsun Cumhuriyet Meydanında Adaylık Açıklamasında 80’li yıllarda sağ ve sol çatışmalarını hatırlatan Necattin Demirtaş’a CHP’li seçmen tepki göstererek meydanı terketmişti. MHP’den Cumhur İttifakı Adaylığı beklentisi sürecinde Millet İttifakına Zillet İttifakı diyen aday olamayınca İYİ Parti saflarına geçen Necattin Demirtaş’ı CHP seçmeni samimi bulmayarak güven vermediğini, adaylığına razı olmadıklarını ifade ederek oy vermeyeceklerini belirtiyor.

Kaynak: Ortakadalet

adminadmin