Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-09-2016 09:04   Güncelleme : 01-09-2016 09:04

CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin Fena Yakalandı!

CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, TBMM Başkanı Kahraman'ın milletvekillerine hediye ettiği bilgisayarı almayarak şov yaptığı ortaya çıktı.

CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin Fena Yakalandı!

SAMSUN - CHP Samsun Milletvekili Tekin, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın milletvekillerine hediye olarak dağıttığı bilgisayarın milletin parasıyla alındığını hatırlatarak, "Bu para için bir ay çalışan insanların olduğu bir ülkede, bu bilgisayarı kabul etmeyi kendi ölçülerimde doğru bulmadım" diyerek adeta şov yaptı.

Bugün TBMM Başkanı’nın verdiği bilgisayarı kabul etmeyen Tekin,  Belediye Meclis üyesi olduğu sırada bir benzin istasyonundan ruhsat karşılığında dağıtılan bilgisayarı almıştı.

Tekin, yaklaşık on yıl önce Kutlukent Belde Belediye Başkanlığı yaptığı sırada, Samsun’da bir benzinlik ruhsatı karşılığı benzinlik sahibi tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Meclis üyelerine dağıtılan 50 adet laptoptan birini almaktan imtina etmemişti.

SADECE MUSTAFA TOPAL ALMAMIŞTI

Öte yandan Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne benzin istasyonu sahibi tarafından ruhsat karşılığı dağılan laptopları sadece meclis üyesi Mustafa Topal almamıştı.

Sanayici işadamı Topal, söz konusu laptopları benzinlik ruhsatı karşılığında dağıtıldığı için rüşvet olarak verildiği gerekçesiyle reddeden tek meclis üyesiydi. 

adminadmin