Analiz
Giriş Tarihi : 26-10-2019 09:02   Güncelleme : 26-10-2019 09:02

CHP’den Skandal Açıklamalar!

Zillet ittifakı’nın 30 Mart seçimlerinde siyasi çıkarları uğruna terör örgütü PKK’nın siyasi ayağı HDP ile kurduğu göbek bağını sağır sultan duydu.

CHP’den Skandal Açıklamalar!

Ancak CHP’nin kimyasını bozan bu ilişkinin Barış Pınarı Harekâtı’nı manipüle etmeye ve terörün kaynağını meşrulaştırmaya kadar gitmesi 7 düvelin topraklarımıza göz diktiği bir dönemde “Ya CHP iktidar olsaydı!” sorusunu akıllara getirdi.

Bir kaset kumpasıyla CHP’nin genel başkanlığı koltuğuna Kemal Kılıçdaroğlu’nun oturmasından bu yana cumhuriyetin kurucu partisi vasfını bir kenara atan ana muhalefet partisinden üst üste skandal açıklamalar geliyor.

Siyonistlerin işgal haritasını parçalayan kahraman Mehmetçiklerimizin gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekâtı’nı hedef alacak kadar “Türkiye düşmanı Batı ile aynı ağzı kullanan başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları akla ziyan cümlelerle iktidarı alaşağı etmek uğuruna milli menfaatleri hedef tahtasına oturtuyor.

KİRLİ İTTİFAKI DEFALARCA İTİRAF ETTİLER

30 Mart seçimlerinin hemen ardından terör örgütünün yayın organına konuşan PKK’nın elebaşı Duran Kalkan Kalkan, CHP’nin ‘bu sonuçları HDP’nin gücü-desteği ile aldığını” ifade ederek “HDP ve CHP’nin ittifakı daha fazla geliştirip alternatif yönetim örgütlemesi gerekir. HDP, CHP de dahil tüm güçleri birleştirmeli ve Tayyip Erdoğan yönetiminin istifasını istemeli” sözleri hafızalardaki yerini koruyor.

Bu kadarla da yetinmeyen Kalkan CHP ve HDP ilişkilerinin bir adım öteye taşınması gerektiğini belirterek “Sandıkta halklar, toplum, emekçiler bir araya geldi. Sayın CHP yöneticileri bu gerçeği iyi görmeliler. Mevcut durum çok geri bir durumdur. Bu durum AK Parti-MHP’ye güç, umut, saldırı için cesaret veriyor” demişti.

TERÖRLE KURULAN GÖBEK BAĞI

Suriye’nin kuzeyinde Siyonistlerin gizli işgal ajandasına hizmet eden ABD eliyle 6 yılda kurulan terör kantonlarını bir hafta dolmadan yerle bir eden Barış Pınarı Harekâtı, terör örgütü PKK’da deprem etkisi yaptı. Mehmetçik’in demir pençesiyle ağır kayıplar verdiklerini itiraf eden örgütün ele başısı Sabri Ok’un CHP’ye veryansın etmesi muhalefetin teröristlerle kurduğu yamuk ilişkiyi bir kez daha gözler önüne serdi.

Kahraman Mehmetçiklerimizin sadece 9 günlük terör operasyonlarında 2 bin 200 kilometrekare alanı kaybeden PKK’nın Suriye kolu YPG/PYD’nin mensubu 702 terörist unsuru etkisiz hale getirilmesiyle bölgedeki dengeler bir anda değişti.

CHP’DEN GELEN SKANDAL AÇIKLAMALARI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu;

“YPG terör örgütü değil kendi vatanını savunan bir oluşum.”

CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek;

“Sınırımızda PYD olsun.”

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu;

“PYD terör örgütü değildir.”

CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke;

“PYD’nin terör örgütü olduğuna dair, istihbarat raporu yok.”

CHP PM Üyesi Erdal Aksünger;

“Demirtaş’sız çözüm olmaz, PYD bir partidir.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz;

“PYD bir siyasi oluşum, YPG ise onun askeri boyutudur.”

Emekli Tuğamiral Türker Ertürk;

“Sınırımızda federatif yapı içinde laik PYD olsun.”

ABD VE CHP’YE SİTEM

Aldığı ağır darbeyi hazmedemeyen PKK’nın ele başısı Sabri Ok’un hem ABD’ye hem CHP’ye tepki göstermesi dikkat çekti. ABD’yi sözünde durmamakla suçlayan Ok’un CHP’yi ise operasyona karşı çıkmamakla eleştirmesi ana muhalefetin geldiği noktayı bir kez daha tescilledi. ABD’ye “Hava sahasını Türk devletine kapatabilirlerdi. Eğer öyle olmuş olsaydı durum daha değişik olacaktı” diye sitem eden terörist ele başısı Ok, TBMM’de görüşülen tezkere oylamasına ‘evet’ oyu veren CHP grubuna tepki gösterip ve “Herkes tutumunda kararlı olmalı. Güç birliği yapılmalı. Ancak CHP bu savaşa karşı durmadı. CHP İstanbul, Mersin, Adana gibi yerleri HDP sayesinde kazandığını çok çabuk unuttu” dedi.

CHP’YE KANDİL İNCE AYAR ÇEKTİ

Terör örgütü PKK’nın partisi HDP’nin Eş Başkanı Sezai Temelli seçim sonrası yaptığı açıklamalarda CHP ile kurdukları sinsi işbirliğini hem ifşa etti, hem de ültimatom vermişti. Temelli “Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir. Ekrem İmamoğlu seçilmişse bilecek ki o kentte yaşayan 3 milyon Kürt’ün oyuyla seçilmiştir. Zeydan Karalar seçilirse bilecektir ki Adana’daki PKK’lılar sayesinde seçilmiştir” sözleri resmi fazlasıyla ortaya koymuştu.

KİMDEN YANASINIZ?

Hemen her platformda yaptıkları açıklamalarla terör örgütü PKK’ya ve onun siyasi uzantısı HDP’ye diyet borcunu ödemeye çalışır izlenimi veren açıklamalar yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin ağır topları Türkiye’nin milli meselelerine ters açıklamalar yapmaktan geri durmuyor.

Öyle ki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen Mehmetçik’e sınır ötesinde terör örgütü YPG/PYD’yle mücadele kapısını aralayan tezkere oylama için ”Tezkereye içimiz yana yana evet diyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı. On yıllardır asker, polis, öğretmen, doktor, muhtar demeden yaşlı, genç demeden kundaktaki bebekleri katleden, dahası İstanbul ve Ankara gibi şehirlerimizin göbeğinde patlattığı bombalarla Türkiye’yi parçalamak isteyen -sınırın öte tarafında dahi olsa- terör örgütüne güzellemeler dizen CHP’nin kayıtlara geçen açıklamaları bu kadarla sınırlı değil elbette.

Diriliş Postası - Muhammed ŞİMŞEK

adminadmin