Güncel
Giriş Tarihi : 14-02-2020 14:36   Güncelleme : 14-02-2020 14:43

CHP’li Atakum Belediye Başkanı Deveci’nin Beyin Yakan Yönetim Anlayışı

Samsun'da CHP'li Atakum Belediyesi Başkanı Cemil Deveci’nin ne yapmaya çalıştığı belediyeyi nasıl idare ettiği bir türlü anlaşılamadı.

CHP’li Atakum Belediye Başkanı Deveci’nin Beyin Yakan Yönetim Anlayışı

ELAZIĞ İÇİN HAYDİ ATAKUM ÇAĞRISI YAPIYOR, TOPLANAN YARDIMLARI SATIYOR!

Deveci deprem felaketi yaşayan Elazığ için giysi, battaniye, katalitik soba yardımı gönderileceğini açıkladı ve yardımında bulunmak isteyenlerin Paylaşım Merkezine başvurmaları çağrısında bulundu.

Bununla berber Atakum Belediyesi, belediyeye ait Hayır Çarşısına Yapılan Yardımları da sattığını da CHP den İstifa Eden Meclis Üyesi Belediye Meclisinde Gündeme taşımıştı.

Atakumlu yardımseverlerin Atakum Belediyesi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için bağışladığı kıyafetlerin aylık 200 bin TL karşılığında satılıyor olmasına rağmen Atakum Belediye Başkanı Deveci’nin Elazığ'daki depremzedeler için “Elazığ'daki depremzedeler için Atakum halkımızın da destekleri ve katkıları ile yardım tırı göndermiştik. Şimdi yeniden depremzedeler için Atakum halkımız ile el ele vererek, bölgeye yeni bir yardım tırı göndereceğiz. Bunun için Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezimize teslim edilecek giysi, katalitik soba, battaniye gibi eşyalar Elazığ'daki depremzedelere ulaştırılacak. Atakum halkımız ile el ele vererek orada deprem felaketi geçiren insanlarımıza Samsun'dan bir kez daha el uzatıp, onların yanlarında olduğumuzu göstereceğiz. " diyerek destek istemesi akıllara durgunluk verdi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN