Genel
Giriş Tarihi : 30-01-2019 09:47   Güncelleme : 30-01-2019 09:47

CHP’nin Dağ Kadrosu!

CHP’nin Dağ Kadrosu!

HDP’nin belediyelerini kardeş olarak açıklayan Tunç Soyer’i İzmir’de aday gösteren, Kadıköy’ü “PKK destekçisi” Şerdil Dara Odabaşı’na bırakan CHP, Esenyurt’ta FETÖ’ye sahip çıkan Kemal Deniz Bozkurt’u, Sancaktepe’de ise ihanet odaklarını kollayan Özgen Nama’yı aday gösterdi.

Hendekçi HDP’nin belediyelerini kardeş olarak açıklayan Tunç Soyer’i İzmir’de aday gösteren, Kadıköy’ü “PKK destekçisi” Şerdil Dara Odabaşı’na bırakan CHP, Esenyurt’ta FETÖ’ye sahip çıkan Kemal Deniz Bozkurt’u, Sancaktepe’de ise terör ve ihanet odaklarını kollayan Özgen Nama’yı aday yaptı. Böylece millete değil, teröre hizmet etti.

Bölücü terör örgütü PKK’nın Kandil’deki terörist elebaşı Cemil Bayık, CHP’ye hitaben HDP’yi kollayan bir açıklama yaparak, “İttifak olarak hareket edin” demişti. PKK’nın ‘Birleşin’ talimatı üzerine harekete geçen muhalefettekiler, CHP adı altında birleşti. İstanbul’un ilçelerinde ve İzmir’de terör bağlantıları olanlar aday gösterildi. Dört ilçeyi finans kaynağı FETÖ olan İyi Parti adaylarına bırakan CHP, HDP’ye yakınlığıyla bilinen isimleri ise Kadıköy, Esenyurt ve Sancaktepe’de aday gösterdi. 12 Aralık’ta terörist başı Cemil Bayık’ın “HDP, CHP ve İyi Parti, AK Parti ile MHP’ye karşı birleşin” talimatı sonrası “kirli hesaplar” başladı. Kadıköy’de Şeril Dara Odabaşı, Esenyurt’ta Kemal Deniz Bozkurt, Sancaktepe’de Özgen Nama aday yapılarak PKK’ya el verilirken, FETÖ de memnun edildi.

PKK’LILAR, FETÖ’CÜLER…

Terörist başı Cemil Bayık’ın “Herkes görev ve sorumluluklarına sahip çıkmalıdır” dediği örtülü ittifak, Kadıköy’de, Esenyurt’ta ve Sancaktepe’de “CHP etiketi” ile sağlandı. HDP’nin adayları CHP’den seçimlere girmeye hazırlanırken; Esenyurt’ta aday olan Kemal Deniz Bozkurt’un ‘FETÖ aidiyeti’ olduğu kaydedildi. Bu arada HDP, İstanbul dışında Ankara ve İzmir’de de aday çıkarmadı. CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, ‘Suriye’de savaş olsa Türk askerine karşı, YPG’nin yanında yer alan Esed’i tutarım” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Mehmetçik’in insani yardımlarından rahatsız olarak, “Utandım” diye terörü destekledi. PKK’nın yuvalandığı İran’a karşı bir savaş olsa Türkiye’nin karşısında olacağını açıklayan CHP İstanbul eski Milletvekili Eren Erdem’e; Sera Kadıgil, “Şehitler ölmez vatan bölünmez sözünden tiksiniyorum” diyerek destek verdi. ‘HDP mitinglerinde propaganda yapan’ Tunç Soyer, İzmir’de aday ilan edildi.

FETÖ’YE DE KONTENJAN

Devlete karşı terör örgütü PKK ve ihanet örgütü FETÖ’yü destekleyen açıklamalar yapan Tunç Soyer gibi, Kemal Kılıçdaroğlu da “YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için bir araya gelmiş bir oluşum” demişti. CHP’nin Sancaktepe Adayı Özgen Nama da FETÖ’ye sahip çıkarak, “Cemaate yapılan bu faşizan uygulamalar çok tiksindirici. Cemaate hukuksuzca saldırılıyor” ifadesini kullanmıştı.

HDP’NİN ÜSTÜ ÖRTÜLÜYOR

İstanbul’da, CHP ile İyi Parti arasında ilçeler üzerinde kıran kırana bir pazarlık yaşanmıştı. İttifak hesaplarına göre CHP, 4 ilçede İyi Parti adayını destekleme kararı almıştı. Bağcılar, Esenler, Arnavutköy ve Kağıthane’nin İyi Parti’ye bırakılmasına kesin gözüyle bakılırken; Meral Akşener’in ikamet ettiği Üsküdar’da da CHP’nin aday göstermemesi bekleniyor. İttifak protokolleri imzalanarak ‘resmiyet’ kazandırılan CHP-İyi Parti birliği, HDP’yle ise kapalı kapılar ardında yürüyor. Bölücü terör örgütü PKK’nın terörist başı Cemil Bayık’ın “Herkes görev ve sorumluluklarına sahip çıkmalıdır” dediği örtülü ittifak, Kadıköy’de, Esenyurt’ta ve Sancaktepe’de “CHP etiketi” ile sağlandı. Buna göre; HDP’nin adayları CHP’den seçimlere girmeye hazırlanırken; Esenyurt’ta aday olan Kemal Deniz Bozkurt’un ‘FETÖ aidiyeti’ olduğu kaydedildi. Bu arada HDP, İstanbul dışında Ankara ve İzmir’de de aday çıkarmayacağını açıklayarak, CHP’nin belirlediği isimlerin desteklenmesini istedi.

HER DÖNEMDE İÇ İÇE OLDULAR

CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, ‘Suriye’de savaş olsa Türk askerine karşı, YPG’nin yanında yer alan Esed’i tutacağını” açıklarken; CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Mehmetçik’in insani yardımlarından rahatsızca, “Utandım” diyerek terörü desteklemişti. Yine bölücü terör örgütü PKK’nın yuvalandığı İran’a karşı bir savaş olsa Türkiye’nin karşısında yer alacağını açıklayan CHP İstanbul eski Milletvekili Eren Erdem’e; Sera Kadıgil, “Şehitler ölmez vatan bölünmez sözünden tiksiniyorum” diyerek destek vermişti. HDP’nin aday açıklamadığı İzmir’de CHP, ‘terör mitinglerinde propaganda yapan’ Tunç Soyer’in ismini ilan ederek, karanlık bağlantılarını İstanbul’un ilçelerindeki gibi ortaya koymuştu. Devlete karşı terör örgütü PKK ve ihanet örgütü FETÖ’yü destekleyen açıklamalar yapan Tunç Soyer gibi, Kemal Kılıçdaroğlu da “YPG’yi terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum olarak görüyorum” demişti.

MADDİ KAYNAK ABD VE FETÖ’DEN

Adı, 31 Mart’ta “İstanbul adaylığı” için konuşulan, FETÖ’nün yönlendirmesiyle yerini Ekrem İmamoğlu’na bırakan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ise Londra’da ‘Kılıçdaroğlu gibi’ konuşarak, “PYD kendi yaşamlarını ve topraklarını korumaya çalışan bir yapılanma” diyerek ihanet içerikli sözler ile teröre meşruiyet sağlamaya kalkmıştı. CHP’nin Sancaktepe adayı Özgen Nama da FETÖ’ye sahip çıkarak, “Cemaate yapılan bu faşizan uygulamalar çok tiksindirici… Cemaate hukuksuzca saldırılıyor. Cemaattekileri gözaltına almak Nazi Almanyası’nı hatırlatıyor” demişti. Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Ömer Tuncay Ceylan’ın, “FETÖ’nün kasası” olan Erkan Karaarslan’la ilişkisi belgelenmişti.

Kılıçdaroğlu’nun en yakınındaki Ceylan’ın, FETÖ’nün ‘mahrem adamı’ Karaaslan’dan 20 bin liralık karşılıksız ödeme aldığı tespit edilmişti. Öte yandan İyi Parti’nin de finansörü olarak ABD’deki FETÖ mali kaynakları gösterilmişti.

Erem Şentürk / Diriliş Postası

adminadmin