Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-03-2018 11:42   Güncelleme : 12-03-2018 12:57

Çiğdem Karaaslan ve Osman Genç’in TIR projesi benzerliği

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın ‘Şehrim 2023’ projesinin, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’ten esinlendiğinin gazetelerin birinci sayfasına yansıması büyük bir yarışın erken başladığı yorumlarına sebebiyet verdi.

Çiğdem Karaaslan ve Osman Genç’in TIR projesi benzerliği

Bilindiği gibi Canik Belediye Başkanı Osman genç, 2014 yerel seçimleri öncesi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için ‘Bir Fikrim Var Tırıyla’ Samsun’un bütün ilçelerini dolaşmıştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın ‘Şehrim 2023’ projesinin Osman Genç’in tırından esinlendiğinin ima edilmesinin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için iki siyasetçinin yarışı erken başlattığı yorumları yapılmaya başlandı.

Samsun İçin Fikrim Var kampanyası başlatan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kampanya tırını ilçe ilçe dolaştırarak halkın fikirlerini alarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı seçim kampanyasını yürütmüştü.

CUMHURBAŞKANI’NDAN TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen Cuma günü "Şehrim 2023" projesini başlatmış ve Türkiye'de bir ilki Çiğdem hanım ve ekibi gerçekleştiriyor. 2023'e bir ön yatırım olarak da devam eden bir adım. Şu ana kadar da bu tür adımları atan herhangi bir siyasi parti yok. Bu otobüslerimiz doğu ve batıya giderek şehirlerimizi dinleyecekler, şehirlerimizin görüşlerini tespit edecekler” diyerek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a teşekkür etmişti.

adminadmin