Güncel
Giriş Tarihi : 19-04-2019 14:32   Güncelleme : 19-04-2019 14:32

Çiğdem Karaaslan'dan Mustafa Demir'e ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsun'umuz için el ele, gönül gönüle çalışacağız. Her şey Samsun için" mesajı verdi.

Çiğdem Karaaslan'dan Mustafa Demir'e ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, beraberinde AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve Teşkilat üyeleri ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. 'Hayırlı olsun' temennisinde bulunan Çiğdem Karaaslan, "Vatandaşlarımızın taleplerine, isteklerine, eleştirilerine, önerilerine hep birlikte kulak vereceğiz" dedi.  

'ÖRNEK BİR SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTIK'

Yeni Genel Sekreter İlhan Bayram'ın da yer aldığı ziyaretle ilgili bir açıklamada bulunan Başkan Mustafa Demir, "Hep birlikte hem çok güzel hem de nitelikli bir seçim kampanyasını geride bıraktık. Bu kampanyadaki gayretlerinden dolayı Samsun’umuz ve belediyemiz adına sayın Çiğdem Karaaslan'a teşekkür ediyorum.  Samsun'umuzu yeni dönemde birlikte kalkındırmak için el ele, gönül gönüle çalışacağız. Her şey Samsunumuz için" diye konuştu.

YENİ GENEL SEKRETER DE KATILDI

Başkan Mustafa Demir ayrıca, "Geçtiğimiz perşembe günü mazbatamızı alarak görevimize başladık. Bu 1 hafta içinde gerek bilgilenmeler gerekse hayırlı olsun ziyaretleri oldu. Genel sekreterimiz İlhan Bayram bey de bugün görevine başladı. Kendilerine de 'hayırlı olsun' dileklerimi iletiyorum" dedi.

'ÖNEMLİ BİR ZAFER ELDE ETTİK'

Türkiye genelinde çok önemli bir zaferin altına imza attıklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise, şunarı söyledi:

"Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz hem mazbata hem de devir teslim töreninin ardından ‘Bismillah’ diyerek göreve başlaması noktasında bizler de Mustafa Demir'e 'hayırlı olsun' dileklerimizi iletmek için yanındayız. Gerek Türkiye genelinde AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen 17 yıllık iktidarımız döneminde geçirmiş olduğumuz 15’inci seçimden yine böyle milletimizin teveccühü ile çıkak, yola hem analizleri yaparak hem de aynı zamanda büyük hedefimizden asla kopmayarak devam edecek olmanın bilincindeyiz. Cumhurbaşkanımız bu konuda bizim yol göstericimiz.

'HALKIMIZIN SESİNE KULAK VERDİK'

Bundan sonra yapacak çok işimiz var. Her birimiz üzerimize düşen mesuliyet çerçevesinde yapmamız gerekenlerin farkındayız. Siyasi kampanyamızın gereği olan propaganda dönemimizde çalışmalarımızı gerçekleştirirken bir yanda da sahada halkımıza kulak verdik. Vatandaşımızın taleplerine, isteklerine, eleştirilerine, önerilerine kulak verdik. Sadece kulak vermedik şimdi onları hayata geçirmenin zamanı.

'BERAT GECESİ KUTLU OLSUN'

Bu vesileyle başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslam aleminin Berat Gecesi'ni en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, insanlığın huzuruna, kalplerimizin sükununa, hayrımıza ve kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum."

adminadmin