Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 01-04-2017 09:49   Güncelleme : 01-04-2017 10:36

Cin olmadan adam çarpmaya yeltenen Samsunhaber.com Yalan haberciliğe çok çabuk uyum sağladı!

Aydınlık haberine Samsun’da iki yerel haber sitesini kaynak göstermesine rağmen samsunhaber.com'un Akasyamhaber’i hedef haline getirilmesinin gerçek sebebini açıklıyoruz.

Cin olmadan adam çarpmaya yeltenen Samsunhaber.com Yalan haberciliğe çok çabuk uyum sağladı!

Azerbaycanlı iki hanımın tam altı sefer yanlış ameliyat yapılmasının ardından Samsunlu ilahiyatçı İhsan Şenocak hakkında yaptıkları yalan ve iftiralarını haberleştiren Akasyamhaber.com’u hedef alan Samsunhaber.com, Aydınlık Gazetesi’nin iddialarına destek olarak Samsun'da yayın yapan iki haber sitesini kaynak göstermesine rağmen fırsatı kazaya bırakmayarak, iftira, çamur ve yalancılıkta çıtayı ulaşılması imkansız bir yüksekliğe taşıdı.

SAMSUN HABER KİM?

26 Mart 2017 günü Aydınlık Gazetesinde yer alan haber, Türkiye gündeminde bomba etkisi yapmıştı.

Gazete, FETÖ'nün firari “Hava Kuvvetleri İmamı” Adil Öksüz'ün Samsun'da AK Partili bir Milletvekili ve bir belediye başkanı tarafından yurt dışına kaçırıldığı iddia ediyor.

Samsunhaber.com’un ekran görüntüsünü kullandığı Aydınlık gazetesi İddialarına destek olarak Samsun'dan Fora Haber ve  Samsun haber olarak iki internet gazetesini gösteriyor. Aydınlık’ın kaynak gösterdiği Samsun haber kim ve neden Akasyamhaber hedef haline getirilmek isteniyor.

Sebebi şu;

1 - Akasyamhaber, Samsunlu Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş’ın, Azerbaycan’da estetik operasyonlar yaptığı Medera Hospital'da bir kadını tam altı kez yanlış ameliyat yaparak Azerbaycanlı kadınların korkulu rüyası haline geldiğini yazdı. Buna kaynak olarak da Azerbaycan İnterpes.az’ın haberini gösterdi.

2 – Akasyamhaber, bu haberinin ardından Samsunlu Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş’ın estetik operasyon yaptırmak için Samsun’a gelen Azerbaycanlı Yeter SÜleymanova tarafından Samsun Sağlık İl Müdürlüğü’ne şikayet edildiğini haberleştirdi. Bu haberine kaynak olarak da şikâyet dilekçesini gösterdi ve dilekçenin aslını yayınladı.

3 – Akasyamhaber, Dr. Hayati Akbaş’ın hakkında yapılan haberlere cevap verirken hasta haklarını hiçe sayarak doktorluk mesleğinin onurunu yerlere serdiğini, bir hastaya 6 kere başarısız ameliyat yaptığı iddialarına cevap vermek yerine bir doktorun yapmaması gerekenleri yaptığını ve mahkeme kararı olmaksızın hastasının özel sırlarını ve resimlerini yayınladığını da haberleştirdi.

4 – Akasyamhaber, Samsunhaber.com hakkında son olarak Samsunlu ilahiyatçı, İFAM kurucusu Dr. İhsan Şenocak hakkında, internete Ayça Mutlucan’a ait Uydurma Hadisler başlıklı bir yazıyı kullanarak “İhsan Şenocak’tan Hadisler Hakkında Çarpıcı Açıklamalar” başlığıyla yaptıkları haberin yalanlarını ortaya çıkaran bir haber yaptı.

Şenocak’a ait olmayan fikir ve görüşleri onunmuş gibi yayınlayan Samsunhabr.com hakkında Şenocak Twitter üzerinden tekzip metni yayınladı, siteye dava açtı. Site haberini kaldırdı ama Şenocak’tan bir özür dahi dilemedi.

Sıraladığımız bu haberlerimizin hiç birine cevap veremeyen Samsunhaber.com, şimdi, duyum ve iddiaları isim vermeden 2016 Eylül ayında yani 15 Temmuz darbe teşebbüsünden bir buçuk ay sonra yaptığımız haberimizi Aydınlık’ın haberine kaynak olarak vererek Akasyamhaber’e itibar suikasti yapıyor, hedef gösteriyor.

Sahibinin intikam hırsıyla hareket ettiğini çeşitli vesilelerle takip ettiğimiz Samsunhaber.com bilmelidir ki,

Eğer bildiğimiz, Adil Öksüz’ün yurt dışına kaçırılması özelinde ispatlayacağımız bir isim olsaydı bunu açık bir şekilde yazmaktan asla imtina etmezdik.

Bu sitenin 17/25’ten de çok önce yaptığı haberler ve yayın çizgisi bunun ispatıdır.

Ortaya koyduğum yayın çizgisini, bu çizgiden taviz vermeden yürüdüğümüzü siz yenisiniz bilmezsiniz fakat değil Samsun bütün Türkiye bilir.

FETÖ ile mücadelede gösterdiğimiz kararlılıktan hakkımızda açılan davalar, aldığımız tehditler bizi vaz geçirememişken siz kim oluyorsunuz!

Bu şehirde siyaset yapan herkesi yakından tanıdığımız gibi Fuat Köktaş’ı da Erdoğan Tok’u da iyi biliriz. Her gün haberlerini yaptığımız bu kişiler hakkında en ufak bir şüphemiz, delilimiz ispatımız olsa, kim olursa olsun babamızın oğlu da olsa FETÖ ile bağlantısı olan herkesi haber yaptığımız gibi yazar, deşifre ederiz.

Üstelik bunu sizin gibi Aydınlık’ın maydınlıkın arkasına sığınarak yapmayız. İsim vermeden yaptığımız haberlerimizden yola çıkarak öküzün altına buzağı sokmaya çalışan sizlere de tavsiyemiz ne biliyorsanız, açıktan yazın. Hiçbir şey ve hiç kimse zan ve şaibe altında kalmasın.

FETÖ ile mücadeleye aralıksız devam edeceğiz. Bu yolda bizi sizler, insanları sırf para kazanabilmek için her seferinde taksimetre çalıştırarak altı kere yalan yanlış kesip biçenler de Kripto FETÖCÜLER de döndüremezler.

Başyazı

adminadmin