Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-08-2019 11:32   Güncelleme : 09-08-2019 11:32

Çocuk Edebiyatı Yazarı Fatma Yıldırım Samsun Piazza’da!

Ödüllü Yazar Piazza D&R ’da Minik Okurlarıyla Buluşacak

Çocuk Edebiyatı Yazarı Fatma Yıldırım Samsun Piazza’da!

SAMSUN/ Samsunlu çocukların eğitici, öğretici ve eğlenceli bir yaz geçirmeleri için bir dolu etkinlik programı hazırlayan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde bu kez  yazar Fatma Yıldırım minik okurlarıyla D&R 'da bir araya geliyor.

Yazar Fatma Yıldırım, çocuklar için kaleme aldığı “Mavi Ayaklı Karanca” kitabının imza gününde minik okurlarıyla buluşacak. 

Çocuk Edebiyatı Yılın Öykü Kitabı Ödülü’ne sahip yazar Fatma Yıldırım, fabl türündeki öykü kitabını Samsun Piazza’da bulunan D&R Mağazası’nda düzenlenecek etkinlikte minik okurları için imzalayacak.

11 Ağustos Pazar günü saat 15.00’te düzenlenecek imza gününde Yazar Yıldırım, hem eserini imzalayacak hem de minik okurlarıyla bol bol sohbet edi, hatıra fotoğrafı çektirecek. 

Kitap Hakkında 

Büyük bir ormanın tam ortasında kocaman bir karınca yuvası vardı. Bu yuvadaki tüm karıncalar simsiyahtı. İçlerinde sadece minik karıncanın ayakları maviydi. O, kendi ayaklarını çok severdi. Fakat bu mavi ayakları yüzünden onu yuvada kimse istemezdi. Mavi ayaklı karınca, bu olanlara üzülse de her şeyin değişeceğini   hissederdi. Bir gün ormanda gezerken kesilmiş bir ağaç kütüğü gördü ve içine girdi. Burayı çok sevmişti, gizli sığınak yapmaya karar verdi. Artık her sabah erkenden o sığınağına gidip, renkli hayallere dalıyordu.

Bir gün yuvalarına kocaman bir ayı bastı. Her yeri titretti. Mavi ayaklı cesur karınca, birdenbire kendisini yuvanın çok uzağında, bir kuşun kanadında buluverdi. Fakat buraya nasıl gelmişti? Oysa en büyük hayali uçmak değildi…

adminadmin