Eğitim
Giriş Tarihi : 09-04-2019 10:23   Güncelleme : 09-04-2019 10:27

Çocuk Hakları Samsun İl Komitesi’nden Öğrencilere Destek!

Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi, Park Inn By Radisson Otel’in sponsorluğunda 19 Mayıs İlçesinde bulunan Karagöl Şehit Arif ÇETİN İlkokulu ve Ortaokulu’nun Yemekhanesi ile Atatürk büstünün bakım, onarım ve boyamasını gerçekleştirdi.

Çocuk Hakları Samsun İl Komitesi’nden Öğrencilere Destek!

Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi, çocukların sorunlarını tespit etmek ve bu sorunlarla ilgili çözüm önerileri geliştirmek amacıyla çocuklara yönelik faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Samsun Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi üyeleri, Sosyal Sorumluluk ve Sosyal Uyum Projeleri kapsamında 19 Mayıs İlçesinde bulunan Karagöl Şehit Arif ÇETİN İlkokulu ve Ortaokulu’nun Yemekhanesi ile Atatürk büstünün bakım, onarımı ve boyamasını Park Inn By Radisson Otel Sponsorluğunda gerçekleştirdi.

18-30 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen bakım onarım işlemlerine mülteci ve sığınmacı çocuklar, Samsun Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğü’ndeki ve 19 Mayıs Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’ndeki çocuklar da destek verdi. Bakım-onarım işleminin sonunda çocuklar piknik yaparak günün yorgunluğunu attı.

Bakım-onarımı yapılan okula, çocuk hakları komite köşesi de oluşturuldu. Oluşturulan komite odasının açılışını Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Recep Dizdar, İlçe Milli Eğitim müdürü Ömer Demirkol, Park Inn by Radisson Otel Genel Müdürü Bekir Koç, Okul Müdürü Ahmet Elibol, Çocuk Hakları İl Yetişkin Temsilcisi Cemal Bulut ve Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Osman Usta birlikte gerçekleştirdiler.

Programın ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Recep Dizdar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol desteklerinden dolayı Park Inn By Radisson Otel Genel Müdürü Bekir Koç’a teşekkür plaketi verdi.

adminadmin