Güncel
Giriş Tarihi : 10-09-2014 12:09   Güncelleme : 10-09-2014 12:09

Çoruh Nehri kıyısında çevre kirliliği

BAYBURT (AA) - Bayburt'ta Çoruh Nehri kıyısına dökülen çöp ve hafriyatların belediye ekiplerince temizleneceği bildirildi

Çoruh Nehri kıyısında çevre kirliliği

BAYBURT (AA) - Bayburt'ta Çoruh Nehri kıyısına dökülen çöp ve hafriyatların belediye ekiplerince temizleneceği bildirildi.

Çoruh Nehri kıyısı ile Aslandağı mesire ve piknik alanları arasındaki açık yeşil alanlar, Bayburt Belediyesince alınan tedbirler ve bölgedeki uyarıcı tabelalara rağmen dökülen hafriyat ve moloz yığınlarıyla adeta çöplüğü andırıyor.

 

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çoruh Nehri kıyısına hafriyat dökülmesinin bir çevre katliamı olduğunu belirtti.

Bu durumun kabul edilmesinin mümkün olmadığını ifade eden Memiş, "Belediyemizin bölgeye diktiği uyarıcı tabelalara rağmen bazı artniyetli ve yaşadığı çevreye saygısı olmayan kişiler hafriyat atıklarını Çoruh Nehri'nin kıyısına dökmüş. Ekiplerimiz bölgede gerekli temizlik işlerini yapacak. Bu atıkları döken kişilerin tespiti ve gerekli cezai müeyyidelerin uygulanması için zabıtamız çalışma yapacak" dedi.

adminadmin