Güncel
Giriş Tarihi : 17-09-2014 15:29   Güncelleme : 17-09-2014 15:29

Çorum Belediye Başkanı Külcü, muhtarları dinledi

ÇORUM (AA) - Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Yeni Türkiye vizyonuna uygun olarak yeni Çorum'u inşa ediyoruz

Çorum Belediye Başkanı Külcü, muhtarları dinledi

ÇORUM (AA) - Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Yeni Türkiye vizyonuna uygun olarak yeni Çorum'u inşa ediyoruz. Yapıcı bütün eleştiri ve önerilere açığız" dedi.

Külcü, beraberinde başkan yardımcıları Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir ve Turhan Candan ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptı.

Belediyecilik vizyonunda katılımcı yönetimin esas olduğunu belirten Külcü, mahalle muhtarlarının, şehrin kılcal damarlarını en iyi bilen ve buralardaki tıkanmaları, aksaklıkları, beklentileri yerel yönetime taşıyan kişiler olduğunu söyledi.

Vatandaşların teveccühü ile seçilen muhtarları, yönetimde paydaş gördüklerini ifade eden Külcü, şunları kaydetti:

"Ben ve yardımcılarım sizlere her zaman bir telefon kadar yakınız. Talep ve beklentileriniz ne kadar çok olursa olsun asla bunu bir yük olarak görmeyiz. Çorum Belediyesi kadrosuyla, imkanlarıyla ve yol haritasıyla şehrin bütün sorunlarıyla baş edebilecek yeterliliğe sahiptir. Bugüne kadar yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Yeni Türkiye vizyonuna uygun olarak yeni Çorum'u inşa ediyoruz. Yapıcı bütün eleştiri ve önerilere açığız. Muhtarlarımızın önerilerinden belediye yönetimi olarak istifade etmiş olduk. Muhtarlarımızın birikimi, cesareti ve nezaketiyle hemşehrilerimizin güvenine layık olduklarını bugün bir kez daha göstermişlerdir. Yerel yönetişimin olmazsa olmazı olan muhtarlarımıza sorumluluk alanımızla ilgili desteği her zaman vermeye devam edeceğiz." 

Mahalle muhtarları da davet için Başkan Külcü'ye teşekkür ederek, belediyeden talep ve beklentilerini dile getirdi.  

adminadmin