Güncel
Giriş Tarihi : 11-06-2015 16:00   Güncelleme : 11-06-2015 16:00

Çorum Belediyesi sınav nedeniyle çalışmalarına ara verecek

ÇORUM (AA) - Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Gül, Lisans Yerleştirme Sınavı'nın (LYS) gerçekleştirileceği cumartesi ve pazar günü belediye olarak çalışmaların durdurulacağını bildirdi

Çorum Belediyesi sınav nedeniyle çalışmalarına ara verecek

ÇORUM (AA) - Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Gül, Lisans Yerleştirme Sınavı'nın (LYS) gerçekleştirileceği cumartesi ve pazar günü belediye olarak çalışmaların durdurulacağını bildirdi.

Gül, yaptığı yazılı açıklamada, üniversite hayali kuran öğrencilerin ter dökecekleri LYS öncesinde bir takım önlemler aldıklarını belirtti.

Sınavların gerçekleştirileceği merkezlerin bulunduğu çevrelerde belediye olarak iki gün boyunca çalışmaların durdurulacağını ifade eden Gül, "Üniversite sınavına giren her öğrenciyi kendi evladımız gibi görüyoruz. Onların başarısı bizleri mutlu edecektir. Tüm öğrencilerimizin başarısı için, sınav güvenliği için her türlü tedbiri alacağız. Çalışmalarımızı iki gün için durduracağız” dedi.

Belediye olarak büyük iş makineleriyle gerçekleştirilen altyapı başta olmak üzere yapılacak  çalışmalara ara verileceğinin altını çizen Gül, bu önlemlerle öğrencilerin gürültüden dikkatlerinin dağılmasının önlenmesini amaçlandığını kaydetti.

Gül, ayrıca sınavların yapıldığı okul çevrelerinde de zabıtalar tarafından denetimler yapılarak özellikle seyyar satıcıların yüksek sesle satış yapmalarına da izin verilmeyeceğini dile getirdi.

adminadmin