Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-03-2019 13:46   Güncelleme : 20-03-2019 13:46

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı; Canik’te engeller kalkacak!

​Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik’te dezavantajlı vatandaşlarımız için engeller kalkacak dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı; Canik’te engeller kalkacak!

İbrahim Sandıkçı, sanayi esnafı ile yaptığı kahvaltıda yaptığı açıklamalarda dezavantajlı vatandaşlarımız için önemli açıklamalarda bulundu. Hepimizin bir engelli adayı olduğunu belirten Sandıkçı, dezavantajlı vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu belirttiği konuşmasında şu şekilde devam etti; “Bizler tüm vatandaşlarımıza eşit şekilde hizmet vermeyi vadediyoruz. Özellikle kadınlarımıza, çocuklarımıza, yaşlılarımıza ve dezavantajlı vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapacağımızı da belirtiyoruz. Bizler halkımızın daha ferah bir Canik’te yaşaması için çok çalışacağımızı da bilmenizi isterim. Bu bizim boynumuzun borcudur”

Engelleri Bir Bir Kaldıracağız

Sandıkçı, “Şunu belirtmek isterim ki, yapacağımız tüm projelerden dezavantajlı vatandaşlarımızın daha rahat faydalanması için çok ince ve hassas çalışmalar yapacağız. Daha çok dikkat edilip daha çok özen göstereceğiz. Bizler onların önünü açmak, engellerini bir bir kaldırmak için çalışmalar yapmalıyız. İnsanın başına neler geleceğini bilemeyiz. Bizler bunun bilincinde olan ve buna inanan bir inanca sahibiz” şeklinde konuştu.

Makamlara Hizmet İçin Talibiz

Sıcak bir havada geçen kahvaltı da Sandıkçı, “Bizler makamlarımızdan güç alan değil makamlarımıza güç veren yöneticilerden olmak için buralara talip olduk. Ben Canik halkına hizmet için çıktığım bu yolda, halkımla beraber çok iyi işler çıkaracağıma inanıyorum. Sizlerde esnaflar olarak bana destek olacaksınız buna inanıyorum. Ben sizlere beni burada ağırladığınız için teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

 

adminadmin