Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-03-2019 10:15   Güncelleme : 26-03-2019 10:15

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı:Canik, gönül belediyeciliği ile şenlenecek!

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı:Canik, gönül belediyeciliği ile şenlenecek!

Yerel seçimlere bir hafta kala çalışmalarına hız veren Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, yoğun çalışma temposuna devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmaları, gecenin geç saatlerine kadar sürüyor. Canik’te yaşayan vatandaşların gönüllerine dokunmayı ilke edinen Sandıkçı, seçimden sonra da gönüllere dokunmaya devam edeceğini belirtti.

Gelecek Vizyonumuz: Gönül Belediyeciliği

Kuzey Yıldızı Mahallesinde yapılan Seçim İrtibat Bürosu açılışında konuşan Sandıkçı, “17 yıldır Türkiye’yi adım adım ileriye taşıyan kadrolarımız, şimdi Cumhur ittifakı ile daha güçlü hale gelmiştir. Gönül belediyeciliği bizim işimiz. Daha çok gönüllere dokunarak hizmet için yarışacağız. İlçemizi daha ileriye götürmek için gelecek vadeden projeler tasarlayacağız.”

Canik’te Mahalleli Kültürü Artacak

Açılışı yapılan Seçim İrtibat Bürosuna gelişinde Kuzey Yıldızı Mahallesi sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Bizler dikey mimariye asla müsaade etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında sürekli dile getirdiği yatay mimariye önem vereceğiz. Böylece komşuluk ilişkilerinin daha sağlam olmasını sağlayarak, mahalle kültürünü yeniden oluşturmaya çalışacağız. Mahalle kültürünün artması ile insanların arasında ki ilişkilerin daha samimi olması sağlanacaktır.”

 

adminadmin