Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-02-2019 13:57   Güncelleme : 19-02-2019 13:57

Cumhur İttifakı Samsun’da Bir İl Başkanı Daha Yiyebilir!

Cumhur İttifakı Samsun’da Bir İl Başkanı Daha Yiyebilir!

Cumhur İttifakının ruhuna aykırı davrandığı için MHP Yüksek Disiplin Kurulu tarafından Partiden İhraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta’ya MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın ‘Yürekli Çıktı’ diyerek sahip çıkması herkesi hayrete düşürdü.

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Milletvekili Erhan Usta ve İYİ Parti'den İlkadım Belediye Başkan Adayı olan Necattin Demirtaş'la ilgili yaptığı açıklamada, “Yürekli olan insanlar kendi partisini bırakıp, başka partiye geçmez. Erhan Usta yürekli çıktı ve başka partiye gitmeyip bağımsız aday oldu. Ben bağımsız aday oldu iyi yaptı demiyorum ama en azından partisini satmadı" diyerek Cumhur İttifakı’nın adayı yerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından partiden ihraç edilen Erhan Usta’ya iltifat etmesi şaşkınlıkla karşılandı.

Bağımsız aday olan Samsun Milletvekili Erhan Usta’ya yürekli diyerek destekleyici konuşma yapan MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın, Cumhur İttifakının adayı hakkında olumlu herhangi bir açıklamasının olmaması da dikkat çekici olarak değerlendiriliyor.

 

adminadmin