Siyaset
Giriş Tarihi : 18-02-2019 15:50   Güncelleme : 18-02-2019 15:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP 3-5 Oy İçin Taşerondur!

Erdoğan, HDP ile ittifak yapan CHP'yi topa tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP 3-5 Oy İçin Taşerondur!

CHP'nin başını çektiği Zillet İttifakı'nın kongrelerinde İstiklal Marşı okumayan, Türk Bayrağı dahi asmayan Kandil'in partisi ile işbirliği yaptığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin HDP'ye bel bağlamış bir zihniyetin işgali altında olduğunu ifade etti.

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'da Toplu Açılış Töreni'nde vatandaşlara seslendi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin önemi dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye kurulmaya çalışılan tuzağın bozulması gerektiğini vurguladı. Türkiye’nin bekası, milletin huzur ve güvenliği için çalıştıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerden tarihi bir zaferle çıkmak istediklerini ifade etti.

HDP İLE İTTİFAK YAPAN CHP’YE SERT ELEŞTİRİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP ile ittifak yapan CHP’yi de sert bir dille eleştirdi. CHP gibi oy almak için, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen ve Kandil’deki terörist başlarına taşeronluk yapmadıklarını dile getiren Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun en büyük özelliğinin ‘yalan ve iftira’ olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu’na karşı açtığı tazminat davalarını hatırlatan Erdoğan, toplamda 2,5 milyon tazminat kazandığını dile getirdi. Erdoğan, tazminatların hepsini Mehmetçik Vakfına bağışlanacağını söyledi.

İSTİKLAL MARŞI OKUNMAZ, TÜRK BAYRAĞI ASILMAZ!

Kandil’in partisi HDP’nin kongrelerinde İstiklal Marşı okunmadığını, Türk Bayrağı dahi asılmadığını dile getiren Erdoğan, CHP, İP ve Saadet Partisi’nin terör örgütünün siyasi kanadıyla kol kola girmesini eleştirdi.

POLİSİN KOLUNU ISIRAN HDP'LİYİ KINAMADI BİLE!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'li Saliha Aydeniz'in, Van'da izinsiz yürüyüş sırasında bir kadın polisin kolunu ısırdığını hatırlattı. Zillet İttifakı'nın bu saldırı karşısında sessiz kalmasını eleştiren Erdoğan, ne CHP'nin, ne de ittifakın diğer ortaklarından herhangi bir eleştirinin yapılmadığını söyledi. 

Erdoğan, CHP'nin, PKK ile olan bağını gizlemeyen, Kandil'deki teröristleri savunan HDP zihniyetinin işgali altında olduğunu ifade etti. 

Diriliş Postası

adminadmin