Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-06-2018 09:10   Güncelleme : 20-06-2018 09:16

​Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı FETÖ’den Hüküm Giyen İşadamının Simitçisine Soktular!

​Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı FETÖ’den Hüküm Giyen İşadamının Simitçisine Soktular!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun mitinginin ardından vatandaşlarla birlikte bir Simitçide simit yiyerek çay içti.

Fakat hiçbir milletvekili, genel başkan yardımcısı veyahut hiç bir millettvekili aday veyahut danışmanının aklına girdikleri simitçinin sahibinin FETÖ'den hüküm giydiği gelmedi.

BU NASIL CİDDİYETSİZLİK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın simit, kaşar peyniri yerken ve çay içerken resim karesine girmek için mücadele eden ve çevresinde bulunan herkes bu gerçeği biliyor olmasına rağmen bunu kendisine hatırlatmamaları bu nasıl ciddiyet sorusunu gündeme getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun mitinginin ardından vatandaşların davetini kırmayarak simit ve çay ikramını kabul etti.

Erdoğan'a yapılan çay, simit ve kaşar peyniri ikramına Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da katıldı.

SAMİMİYET TESTİ

Ne var ki hiç birisi Erdoğan’a bu işyeri sahibi FETÖ davasından yargılandığı ve 3 yıl 1 ay hapis cezası aldığını söyleyemediler.

Erdoğan’ın çevresindekilerin bu lakayt tutumu FETÖ ile mücadele hususunda yalnız kaldığını defalarca dile getiren Cumhurbaşkanı’nın haklılığını bir kere daha ortaya çıkarmış oldu.

GÜVENLİK ZAAFİYETİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı’nı uyarmayanlar bir güvenlik zafiyetine de imza atmış oldular.

Her fırsatta, defalarca, durmaksızın Cumhurbaşkanını çok sevdiklerini dile getirenler ve bulundukları makam ve mevkii Erdoğan’a borçlu olanlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınına kadar FETÖ'den hüküm giymiş birisinin yaklaşmasına müsaade etmiş oldular.

adminadmin