Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 08-08-2016 12:43   Güncelleme : 08-08-2016 12:43

Cumhurbaşkanının En Büyük Hizmeti Fetö'yü bitirmiş olmasıdır...

2001'de Mason köpeği FETÖ ile işbirliği yapan hükümet ve D. Holding'in desteğiyle batırılan İhlas Finans'ın mudisi bile olmayanlar çıkmış 2-3 bin liranın hesabını yapadursun,

Cumhurbaşkanının En Büyük Hizmeti Fetö'yü bitirmiş olmasıdır...

İhlas Holding 8 milar dolarlık hacme sahipken FETÖ daha da doğrusu masonların oyunuyla, 92 milyon dolarlık hacme geriliyor, yine de ne devletinin ne milletinin aleyhinde gıkını çıkarıyor.

Ve bu devlet ve millet yıllarca bu durumu görmesine rağmen milli olan yapıyı bırakıp mason köpeklerinin peşine takılıyor.

İşte... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkemize hiçbir yatırım yapmamış olsaydı bile, din iman hırsızı olan FETÖ'yu bitirerek bu millete en büyük hizmeti yapmıştır.

Burada vurgulamak istediğimiz, İhlas Finans'a darbe vurulması konusu değildir. İhlas’a darbe devlete darbedir. İhlas güçlü olduğunda devlet güçlü olur.

Peki neden?

İhlas daima, her zaman devletinin ve milletinin yanında yayıncılık yapar. Bazılarının "Başa kim geçerse ona yalakalık yapıyor" tezi bunu diyenlerin zır cahil olmasındandır.

İhlas yayınları başa geçenin değil, devletinin yanında olduğu için baştakinin yanındadır.

Bu nüansı anlamayacak malları muhatap almaya bile gerek yok.

Unutmamak lazım ki, gerçekte İslamiyet’e darbe vurmak isteyenlerin bu ihanetini engellemek isteyen İhlas içine düşürüldüğü duruma rağmen, kar-zarar ortaklığı gerçeğini bir kenara bırakıp kişilerin parasını dolar kuruna çevirip veriyor. Vermeye de devam ediyor. Altını çizelim, ödemek zorunda olmadığı paraları, İslamiyet zarar görmesin diye ödüyor.

İşte İhlas bu.

Ayhan Gonca

adminadmin