Gündem
Giriş Tarihi : 09-09-2016 11:55   Güncelleme : 09-09-2016 11:55

Darbe İmamı Adil Öksüz'ü Sağ Vermezler!

"Paniğe kapılan FBI bile Türkiye’deki muhataplarına sürekli Adil Öksüz’ü soruyor." diye ifadeler kullanan Akşam Yazarı Murat Kelkitlioğlu nedenini ise "Bu hain yakalandığında, FETÖ-15 Temmuz ilişkisinin en önemli kanıtı da ele geçirilmiş olacak

Darbe İmamı Adil Öksüz'ü Sağ Vermezler!

Bu terör örgütünün ilişkileri ve yapısının çözülmesi açısından en hayati isimlerin başında gelen Öksüz sağ teslim edilmeyecek." şeklinde sözleriyle açıkladı

Akşam Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, gazetedeki köşesinde FETÖ'nün TSK imamı Adil Öksüz ile ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı:

Paniğe kapılan FBI bile Türkiye'deki muhataplarına sürekli Adil Öksüz'ü soruyor. Kaçtı mı kaçırıldı mı, Türkiye'de mi yurtdışında mı, Hava Kuvvetleri imamı mı, TSK imamı mı, korunuyor mu korunmuyor mu, yakalanması için çember daraldı mı daralmadı mı?

O kadar şey yazıldı çizildi ki FETÖ'nün firari ismi Adil Öksüz hakkında... Her şeyden önce Akıncı Üssü'nde suçüstü yakalanan bu haini kurtaranın Jandarma olduğu kesin. Daha önce yine bu köşede, Jandarma'nın Öksüz'ü kaçırmak için nasıl plan yaptığını, sıradan bir adam olarak göstermek için nasıl çaba sarfettiğini yazmıştım. O kadar ki; Öksüz serbest bırakıldıktan sonra Jandarma'daki muhatabını arayarak teşekkür bile etmiş.

Evet, bu hain çok önemli bir isim.

Peki, neden bu kadar önemli?

Çünkü Adil Öksüz, 11-13 Temmuz tarihleri arasında gittiği ABD'de sadece 6 saat kalarak, Pensilvanya'daki şarlatandan 15 Temmuz talimatını alıp, Türkiye'ye geri dönen isim. Yani, müttefik maskesi takan ABD'nin, "15 Temmuz'la FETÖ ilişkisini ortaya koyan somut kanıt lazım" tezinin en önemli adresi bu... Bu hain yakalandığında, FETÖ-15 Temmuz ilişkisinin en önemli kanıtı da ele geçirilmiş olacak.

Bu isim o kadar kritik ki, paniğe kapılan FBI bile Türkiye'deki muhataplarına sürekli Adil Öksüz'ü soruyor. FBI ile yapılan yazışmalar sonucunda, Öksüz'ün, Pensilvanya'nın da bağlı olduğu New Jersey eyaletinde oturum almak için bir oto galerisi açtığı öğrenildi.

SAĞ VERMEZLER!

O yüzden bu ismin yakalanması çok önemli.

Devletin ilgili birimlerinde bu hainin ya yurtdışına kaçırıldığı ya da Sakarya'da olduğu yönünde bilgiler var. Bir diğer bilgi ise; bu terör örgütünün ilişkileri ve yapısının çözülmesi açısından en hayati isimlerin başında gelen Öksüz'ün sağ teslim edilmeyeceği.

adminadmin