Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-03-2019 13:47   Güncelleme : 27-03-2019 13:47

Demirtaş’ın Bir Yalanı Daha Ortaya Çıktı

​Kirli siyasetine ölmüş insanı kullanarak alet eden Demirtaş’ın bir yalanı daha ortaya çıktı.

Demirtaş’ın Bir Yalanı Daha Ortaya Çıktı

İYİ Partili Necattin Demirtaş’ın ‘kış günü işten atıldı’ denilen Serdar Koç adlı büro işçisinin iş disiplini ve kurallarına uymadığı, iş başında olmadığı,  amirlerinden habersiz şekilde görev yerini terk ettiği gerekçesiyle işveren firması MAVİ EGEM tarafından noter aracılığıyla iş akdinin 9 Eylül 2014 tarihinde feshedildiği ortaya çıktı.

İşçiler üzerinden duygu sömürüsü yaparak siyaset yapan İYİ Partili Necattin Demirtaş, tutarsız açıklamaları, yalan ve iftiralarla dolu açıklamalarıyla öne çıkıyor.

DEMİRTAŞ’IN AKRABALARI VE BANKAMATİK İŞÇİLERİ

Necattin Demirtaş, görevde olduğu dönemde kendi akrabaları, Taflanda evinin önünde gece gündüz nöbet tutanlar, eşinin akrabaları ve meclis üyelerinin akrabaları işe gelmeden maaş alan bankamatikçilerden oluşan 400 kişiyi belediye doldurmuştu.

GÖREVE GELMEDİĞİ İÇİN İŞTEN ATILDI

İYİ Partili Necattin Demirtaş’ın kış günü işten atıldığı denilen Serdar Koç’un adlı büro işçisinin iş disiplini ve kurallarına uymadığı, iş başında olmadığı,  amirlerinden habersiz görev yerini terk ettiği gerekçesiyle işveren firması MAVİ EGEM tarafından noter aracılığıyla iş akdinin yılbaşında değil 9 Eylül 2014 tarihinde feshedildiği ortaya çıktı.

DEMİRTAŞ ÖLEN İŞÇİ ÜZERİNDEN İFTİRA ATMIŞTI

Hırs, nefret, kin ve öfke duygusuyla hareket ederek söylemlerde bulunan İYİ Partili Necattin Demirtaş, Daha önce de intihar eden işçi yalanı ile duygu sömürüsü yapmıştı. Söz konusu işçinin belediyede çalıştığı zaman ailevi nedenlerden dolayı bunalıma girerek intihar ettiği resmi kayıt ve belgeler  ortaya konulmuştu.

İŞ DİSİPLİNE AYKIRI HAREKETLER

Seçim sürecinde hayatta olmayan bir insanın gündeme getirilerek siyaset malzemesi yapan Demirtaş, duygu sömürüsü yaparak işten atıldığını denilen büro işçisi Serdar Koç’un iş disiplini ve kurallarına uymadığı, iş başında olmadığı,  amirlerinden habersiz görev yerini terk ettiği gerekçesiyle işveren firması MAVİ EGEM tarafından noter aracılığıyla iş akdinin feshedildiği öğrenildi.

adminadmin