Güncel
Giriş Tarihi : 27-06-2019 11:48   Güncelleme : 27-06-2019 11:48

Devlet Bahçeli’den Erdoğan’a Seçim sonrası ilk darbe!

Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık Divanı'nda yerel seçimleri değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''İstanbul, Ankara ve İzmir'in şer ittifakının eline geçmesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni tartışmaya açabilir.'' dedi.

Devlet Bahçeli’den Erdoğan’a Seçim sonrası ilk darbe!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki akşam MHP Başkanlık Divanı'nda yerel seçimde ittifak ve af konusundaki tartışmaları değerlendirdi. Bahçeli, ''İstanbul, Ankara ve İzmir'in şer ittifakının eline geçmesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni tartışmaya açabilir.'' dedi.

BAŞKANLIK SİSTEMİ TARTIŞABİLİR

Milliyet'te yer alan habere göre, Bahçeli, yerel seçimde ittifaka kapı aralayan çıkışına ilişkin olarak "Ülkenin geleceğine yönelik hassasiyetlerimizi pazarlık konusu yapmayız. İstanbul, Ankara ve İzmir'in şer ittifakının eline geçmesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni tartışmaya açabilir. Kayyum yönetimindeki belediyelerin de PKK'nın siyasi uzantılarında kalması uluslararası arenada sıkıntılı bir mesaj ve görüntü oluşturur" dedi.

''SEÇİM ZAMANINDA YAPILMALI''

Bu konuda AK Parti'nin tutumunun belirleyici olacağını vurgulayan Bahçeli, ekonomik krize rağmen seçimin zamanında yapılması gerektiğini kaydetti.

 

adminadmin