Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-02-2019 10:19   Güncelleme : 06-02-2019 10:19

Devlet Bahçeli’nin Danışmanı Hüseyin Edis’ten Necattin Demirtaş’a ağır eleştiri!

MHP'nin Samsun eski Milletvekili Hüseyin Edis, MHP'den istifa ederek İYi Parti'ye geçen ve İlkadım adayı olan Necattin Demirtaş’a tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli’nin Danışmanı Hüseyin Edis’ten Necattin Demirtaş’a ağır eleştiri!

MHP Samsun eski Milletvekili ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Danışmanı Hüseyin Edis, MHP’den istifa ederek İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı olan Necattin Demirtaş'ı eleştirdi.

BURADA OLMADI BAŞKA PARTİYE

HDP’nin desteğini almasıyla okları üzerine çeken Necattin Demirtaş’ı eleştiren Edis, “siyasi olarak etik bulmuyorum” dedi. Samsun Canlı Haber’e konuşan Hüseyin Edis, "Necattin Demirtaş, aday adaylarından biriydi. Farz edelim İlkadım bize verildi. Demirtaş, aday olacağının garantisini kimden aldıysa gidip önce ona tepkisini göstersin. Burada bulamadığını hemen arkasından başka bir partide kendine yer aramasını etik bulmuyorum" dedi.

RUHUNDA VATAN SEVGİSİ VARSA...

HDP'nin bazı illerde aday çıkarmayarak, ittifak adı altında CHP'yi ve dolaylı olarak CHP'nin ittifak kurduğu İyi Parti'yi destekleyecek olmasını bir ülkücünün kabul etmesinin mümkün olmadığını dile getiren Edis, "Ruhunda birazcık vatan sevgisi olan birisi, kalkıp PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'nin desteklediği bir oluşumu kabul edemez. Buradaki durum bir koltuk sevdası haline gelmiş" diye konuştu.

adminadmin