Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 08-04-2020 14:23   Güncelleme : 08-04-2020 14:23

Devletimiz Çok Büyük!

Devletimiz Çok Büyük!

Evet devletimiz çok büyük bir devlet. Şimdi bu başlığı okuyanların bazıları yazıyı okumadan hükümeti kastettiğimi düşünerek muhalefet etmeye başlamıştır ama hiç önemli değil. Ben, iyi bir hizmet görür isem hükümeti övmekten de çekinecek değilim, eleştirirken çekinmediğim gibi ama buradaki kasıt hükümet değil devletin kendisidir.

 

 Büyük devlet dedik çünkü büyük devletler kendi sıkıntıdayken ve sıkıntılarına çare ararken aynı anda sıkıntıya düşmüş başka milletlere de yardım gönderir. Bu, büyük devlet olmanın gereğidir.

 

Dünya tarihinde böylesi görülmemiş virüs ile mücadele ettiğimiz bu süreçte bile bazı insanlar öyle muhalefet ediyor ki; insan, insanlığından utanıyor. Reisin gitmesi için “ ülkenin batması gerekir” dense bunun olması için dua edecek insanları görüyor ve üzülüyoruz.

 

Cumhurbaşkanımız bu süreçte paketler açıklayıp bazı vaatlerde bulunuyor. İki gün sonra yürürlüğe girecek vaatleri bile “yapması mümkün değil” deyip eleştirenlerin oldu ama bu vaatler gerçekleşince bu insanların yüzü bile kızarmıyor.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN