Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-08-2016 09:50   Güncelleme : 08-08-2016 09:50

Dimdik Ayakta Durdunuz Demokrasiye Sahip Çıktınız

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler" mitinginde yapmış olduğu konuşma...

 Dimdik Ayakta Durdunuz Demokrasiye Sahip Çıktınız

"Esareti asla kabul etmeyiz diyen İlkadım'ın atıldığı Kurtuluş Savaşı'na giden yolun taşlarının döşendiği bu şehrin insanları bir kez daha sokaklara, meydanlara çıktılar. Bir kez daha demokrasiye, ülkesine, vatanına sahip çıktı. FETÖ'cü hainlerin 40 yıllık yapılmış olduğu hesapları sizler başlarına geçirdiniz.

15 Temmuz tarihinden itibaren fırsat buldukça bütün ilçelerimizin nöbetlerine iştirak ettik, ilk günkü heyecan ve coşkuyla dün akşam sabahın ilk ışıklarına kadar bütün ilçelerimizde kadınıyla, erkeğiyle, geleceğini düşünen gençlerle dimdik ayaktaydık.

Allah sizlerden razı olsun.

Alaçam'a, Asarcık'a, Atakum'a, Ayvacık'a, Bafra'ya, Canik'e, Çarşamba'ya, Havza'ya, İlkadım'a, Kavak'a, Ladik'e, Ondokuzmayıs'a, Salıpazarı'na, Tekkeköy'e,Terme'ye, Vezirköprü'ye, Yakakent'e ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Dimdik ayakta durdunuz, demokrasiye, özgürlüğünüze sahip çıktınız.

Ve cuntacılara şunu söylediniz, bu ülkenin 780 bin kilometresi şehit kanlarıyla sulandı. Biz bu ülkeyi yolda bulmadık diyerek "Biz bitti demeden bitmez" dediniz.

FETÖ alçakların, eğitim diyerek, bayrak dalgalandırıyoruz diyerek, İstiklal Marşını okutturuyoruz diyerek insanları kandırarak Peygamber Ocağı'na sorular çalarak sızanlar, ülkenin gerçek sahiplerinin millet olduğunu 15 Temmuz'da bir kez daha gördü.

Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın organize ettiği ve siyasi parti liderlerin katılımıyla yapılan mitingimizle demokrasi nöbetlerimizi taçlandırıyoruz.

İnşallah yakaladığımız bu birlik ve beraberlik ülkemizin kalkınmasında ve büyümesinde yeni bir dönem noktası olacaktır.

Ülkemiz de artık darbeler, muhtıralar tarih olacak ve ülkemiz hak ettiği aydınlıklara, ekonomik bağımsızlığına kavuşacaktır diyorum ve final nöbetimizin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN