Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-12-2016 13:52   Güncelleme : 13-12-2016 13:52

Din Görevlilerinden Başkan Tok'a Teşekkür Ziyareti

Samsun Din Görevlileri Derneği Başkanı Nuh Can ve yönetim kurulu üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret ederek camilere yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Din Görevlilerinden Başkan Tok'a Teşekkür Ziyareti

Samsun Haber - Samsun Din Görevlileri Derneği Başkanı Nuh Can ve yönetim kurulu üyeleri İlkadım Belediyesinin camiler konusundaki hassasiyetinin ve özverili çalışmalarının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtirken, başta Başkan Tok olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederek minnettarlıklarını iletti. Ziyarette desteklerinden dolayı Başkan Tok'a bir de plaket veren Samsun Din Görevlileri Derneği Başkanı Nuh Can; " Camiler yüce dinimizde çok önemli bir yere sahiptir.  Dernek olarak camilerimizin bakımı ve yenilenmesi çalışmalarında en büyük destekçilerimizden biri olan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a ve ekibine çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

"DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK"

Samsun Din Görevlileri Derneğinin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Tok; "Samsun Din Görevlileri Derneği Başkanı Nuh Can ve yönetim kurulu üyelerini belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Camiler manevi olarak çok büyük bir öneme sahiptir. Aynı zamanda sosyal birer alan olarak da büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle imkanlarımız doğrultusunda elimizden gelen her türlü desteği sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Özellikle daha eski camilerimizin boyama, peyzaj çalışmaları, halılarının yenilenmesi bir çok bakım ve onarım ihtiyaçlarını karşıladık ve bundan sonra da desteklerimiz devam edecektir" dedi.

 

1 YILDA 670 BİN TL'LİK DESTEK

İlkadım Belediyesi sınırları içerisinde bulunan tüm camilerde bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İlçe sınırları içerisinde bulunan camilerde 1 yılda yaklaşık 670 bin TL'lik bakım ve onarım çalışması yapıldığı bildirildi. Yapılan çalışmaların arasında Toraman Camii'ne Bay Bayan Tuvalet yapımı, Derecik Dört Yol Camii'nde kubbe kaplaması, Samsun Büyük Camii Bahçesine hareketli tente yapımı ve Tarihi Yalı Camii'ne yeraltına yapılan,  büyük su motorlarıyla suyun tahliyesinin sağlandığı ve üst kısmının çardak olarak tasarlanarak tarihi dokuya zarar verilmeden yapılan tuvalet çalışmaları yer almakta.

adminadmin