Video Haber
Giriş Tarihi : 21-12-2017 11:17   Güncelleme : 21-12-2017 11:17

Diriliş Ertuğrul 100.bölüm fragmanı! Nefesler tutuldu, fetih başlıyor...

Diriliş Ertuğrul'da savaş zamanı. Son bölümü izleyenler ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul 100.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'in izlenme rekorları kıran dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 100.bölümü ile nefes kesecek.

Diriliş Ertuğrul 100.bölüm fragmanı! Nefesler tutuldu, fetih başlıyor...

Son bölümü herkesi şoke eden Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Bizans Tekfur'u Ares'in Gündüz Alp'i kaçırmasıyla işler tamamen karıştı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 100 bölüm fragmanında Fetih'in başladığı işaretleri verildi. Peki Diriliş Ertuğrul 100.bölümünde neler olacak? Ertuğrul Bey'in oğlu Gündüz Alp, kurtulacak mı? Karacahisar Kalesi fethedilecek mi? "O kaleyi Ares'in başına yıkacağım diyen" Ertuğrul'un yeni planı ne olacak? İşte yeni bölüm ile ilgili tüm merak edilenler...

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 100.bölümü 27 Aralık çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 100.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? 

Ertuğrul Bey Gündüz Alp kaçırıldığı için delirecek ve kaleyi basacak. Gündüz Alp kurtulacak fakat kale fetih edilemeyecek. Öyle ki Dündar kaçırıldığında da aynısı olmuştu. Bildiğiniz üzere Karacahisar Kalesi tarihte Osman Gazi tarafından fetih ediliyor.

Ertuğrul Bey ve Alpler’i kaleye girmek için kıyafetlerini değiştirdi. Fakat daha inandırıcı olması için Ertuğrul Bey saçlarını Bamsi sakallarını kesiyor.

Turgut Alp kale baskınında olmayacak. Zira tuzağa düşürülecek. Türkler ve Bizans arasında Sulh bozulacak ve savaş başlayacak. Ares ise kale baskınını duyduktan sonra deliye dönecek ve hain planlarını devreye sokacak.

Fragmanda gördüğünüz gibi Ares, Gündüz Alp’e bıçak çekecek. Fakat Gündüz Alp kesinlikle ölmeyecek. Çünkü Gündüz Alp tarihte çocuk yaşta ölmüyor. Gündüz Bey Eskişehir’de sancak beyliği yapmıştır ve İnegöl’ün alınışı sırasında şehit düşmüştür.

Haber7

adminadmin