Video Haber
Giriş Tarihi : 07-02-2018 13:50   Güncelleme : 07-02-2018 13:51

Diriliş Ertuğrul 105.bölüm fragmanı!

​Son bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul 105.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'in beğeniyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul 105.bölümünde Sadeddin Köpek'ten hain planı izleyenleri şoke edecek. İşte yeni bölüm tanıtımı ve tüm detayları...

Diriliş Ertuğrul 105.bölüm fragmanı!

Diriliş Ertuğrul 105.bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul 105.bölüm 2. Fragmanı

Çarşamba akşamlarının reyting rekoru kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 105. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Son bölümün yayınlanmasından sonra yeni bölümü büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 105.bölümü ile yine herkesi şaşırtacak. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? "Ares soysuzu herşeyi bilir. Hepsinin ardında aynı kişi vardır Emir Sadeddin Köpek..." diyen Ertuğrul'un yeni hamlesi ne olacak? İşte Sadeddin Köpeğin hain planı ve yeni bölümüyle ilgili tüm merak edilenler...

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 105.bölümü 07 Şubat çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 105.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul fetihten sonra kale içinde yeni nizam dahilinde gerekli düzenlemeleri yapmıştır. Kendisine emanet olan Marya’yı ise Artuk’la evlendirmek istemiş ve iki tarafın da rızasını alarak Marya ve Artuk’u evlendirmiştir. Hayme Ana bu nikah sırasında fenalaşmış ve yere yığılmıştır. Hayme Ana Ertuğrul’un kolları arasında helallik dileyerek gözlerini yummuştur. Peki Hayme Ana yaşayacak mıdır? Akıbeti ne olacaktır?  

Diğer taraftan Bilecik Tekfuru ise, Ertuğrul’a bir komutanını göndermiş ve Ares karşılığında kendisinden Karacahisar Kalesi’ni geri istemişti. Ares ve Titan’ın izini bulan Atsız ise Ertuğrul’a gördüklerini haber etmeye giderken şehit edilmişti. Ertuğrul’un teklifi reddetmesinden sonra Bilecik Tekfuru ne yapacak? Her yerde tedbir aldıran Ertuğrul hamle yapacak mı? Ares ve Titan’ın Hanlı Pazar’da kuracağı tuzağı önceden sezebilecek mi?  

Ares’in başına neler gelecek? Ertuğrul, Ares’i her şeyi itiraf etmesi için Konya’ya götürebilecek mi? Olanlar karşısında Emir Saadeddin ne yapacak?

YENİ BÖLÜM TAHMİNLERİ

Han'a baskın yapan Ares, Ertuğrul Bey tarafından bertaraf edilir. Ertuğrul Bey, Ares'i Sultan Aladdin'in yanına götürüp Emir Sadeddin ile yaptığı iş birliğini anlatmasını ister.

 "Ares soysuzu herşeyi bilir. Hepsinin ardında aynı kişi vardır Emir Sadeddin Köpek..." diye Ertuğrul Konya'nın yolunu tutar.

Emir Sadeddin Köpek ise Sultan Aladdin'i öldürmek için kundaklı yayı hazırlar. Hediyelerle birlikte kundaklı yaylar hazırlanıp Sultan'ın huzuruna getirilir.

Hediyesini açan Sultan, hain bir planın içinde Emir Sadeddin Köpek tarafından öldürülür.

Bununla birlikte Sadeddin Köpek bu hediyelerin Ertuğrul Bey tarafından gönderildiğini iddia ederek iftira atacak.

adminadmin