Video Haber
Giriş Tarihi : 10-04-2018 13:48   Güncelleme : 10-04-2018 13:48

Diriliş Ertuğrul 114.bölüm fragmanı

​Yeni bölüm tanıtımı günlerdir merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 114.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle izleyenleri nefesini kesen ve yeni bölümünde Sadettin Köpeğin ölüp ölmeyeceği merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 114.bölüm tanıtımıyla herkesi şaşırttı.

Diriliş Ertuğrul 114.bölüm fragmanı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 114.bölüm fragmanı yayınlandı. Günlerdir merakla beklenen ve çekimlerin yetişmemesi sebebiyle geç yayınlanan fragman bekleyişe deydi. Peki Diriliş Ertuğrul 114.bölümünde neler olacak? Emir Sadettin Köpek ölecek mi? "Bu zalimle mazlumun hak ile batılın ihanet ile sadakatin savaşıdır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" diyen Ertuğrul Bey beklenen savaşı başlatıyor. İşte Diriliş Ertuğrul 114.bölüm tanıtımı ve tüm detayları...

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 114.bölümü 11 Nisan çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 114.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Aksiyon sahnelerinin yoğunluğu sebebiyle Diriliş Ertuğrul 114.bölüm fragmanı gecikmeli olarak yayınlandı. Son bölümde Sadettin Köpeği bıçaklamaya çalışan Aslıhan Hatun'un ölümüne şahit olduk. Ertuğrul Bey'in uç beyliği elinden alınınca Alpler ile birlikte kaleyi terk etmişti. Maria, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpeğin hizmetine girmişti.

Yeni bölümde Sadettin Köpek Samsat seferine çıkmadan yine ortalığı karıştırıyor. Aslıhan Hatun kendisini öldürmek istemesi onu derinden yaraladı. Çünkü bir zamanlar onu seviyordu.

Aslıhan'un bu hamlesini iyi kullanarak Günalp'e bunu Ertuğrul Bey'in yaptırdığını söylemişti. Şimdi ise emrindeki tüm adamları Ertuğrul'u bulmak için kullanacak ve obayı darmadağın edecek.

Sadettin Köpek Sultan olmak için kendine itaat etmeyen emirleri ve obadakileri öldürecek.

Ertuğrul Bey son anda yetişecek fırlattığı ok Sadettin Köpeği yaralayacak. Sonrası Sadettin Köpek yararlı olarak oradan kaçacaktır. Fakat Köpeğin sonu yakın.

"Bu zalimle mazlumun hak ile batılın ihanet ile sadakatin savaşıdır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" diyen Ertuğrul Bey beklenen savaşı başlatıyor

adminadmin